... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
norbess napísal:mam malicku dierku niekde na chladici neviem sa ktomu dostat. su neake prasky zevraj alebo tekutiny ktore nalejem do chladicu a vyplnia dierky z vnutra??? co odporucate aby som koly tomu nemusel kupovat cely chladic ?
DJOWSIDE napísal:
daj do toho vajcona chvilku ti to upcha
norbess napísal:mam malicku dierku niekde na chladici neviem sa ktomu dostat. su neake prasky zevraj alebo tekutiny ktore nalejem do chladicu a vyplnia dierky z vnutra??? co odporucate aby som koly tomu nemusel kupovat cely chladic ?
dundee16 napísal:http://www.mader.sk/utesnovacie-chladic ... ina-355-ml tu mas link pozri sa nato takuto tekutinu kupis na benzinke shell je to velmi dobra vec. ja som mal este kedysi favorit a ked som ho odstavil dolial vodu a prisiel asi tak po dvoch hodinach nadrzka bola prazdna takze to bol uz poriadny unik siel som si kupit ten pripravok a nalial som ho tam cely a chladiaca sa mi prestala tratit velmi mi to pomohlo bolo to v zime a mal som pocit ze nieco prasklo ale neriesil som to kedze to bol len favorit tak som to tam nalial a pomohlo takze odporucam.... ale neodporucam inu znacku a ani tie prasky... prasok do chladica ten dokaze upchat vsetko a nie len dierku na chladici