no dokupit mozes oficialne len disk s upravenym firmware od microsoftu, tzn je tam zaznam (neviem ci nazov hdd, seriove cislo alebo ine kraviny) medzi 16 a 22 sektorom o tom ci je ten hdd pre xbox alebo nie... ak kupis nejaky WD disk tak cez nastroje ho do xboxu dostanes a nemal by si dostat ziadny ban na live... disk sluzi na instalaciu hier (len 1% hier sa neda ulozit na disk) tak aby si nemusel furt frcat z DVD, sluzi na save a na multimedialny obsah...okrem hier sa daju cez live stahovat aj aplikacie
btw xbox na internet pripojis ale bez prihlaseneho uctu live ti nezobrazi ani info o hrach... menu je prisposobene na to ze budes hrat online... inak co sa tyka plynulosti a grafiky je to celkom slusne, demovku forza horizon uz mam prejazdenu s kazdej strany a az teraz som nasiel stranku kde su demace tak idem skusat dalsie

nasiel som v supliku taku miniklavesnicu pre hracov kde je WSAD a par tlacitok, pripojil som ju na xbox a ona ide

v jednom notebooku som nasiel WD3200BEVS disk tak som ho hned cez hddhackr flashol 320GB bin suborom z nejakeho originalneho disku a konecne mam placu a placu a medzicasom som nasiel este jeden disk tej istej serie WD3200BEVT tak mozem vymienat :) ak by niekto s tym potreboval poradit napiste PM