... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Padre777
Autor témy
Auto: Bmw x5 e53 3,0i
Kraj: Nitriansky

Hlava 525tds

Štvrtok, 10. Januára 2013, 18:01

Takže chalani moje tds začína byt chore :D........po prehrievaní a nekureni som vymenil termostat......všetko bolo v pohodicke spravených 1200km bez prehriatia.vcera som isiel domov a zacala ist rucicka moc vysoko.po vychladnuti a otvoreni nadobky na vodu som nasiel olej vo vode nie vela ale je a strasne malo vody,motor divny zvuk a všetko dokopy takže idem dat dole hlavu pri lepšom to bude tesnenie alebo prefukovat hlava - dal by som ju zrovnat .alebo pri horsom prasknuta hlava.A to sa chcem spytat..možno banalna otazka ale musim... ako zistim viditelne ze je prasknuta ked ju dam dole? normalne tam bude vydiet prasklinu ci ako?..dakujem za všetky odpovede

Užívateľov profilový obrázok
ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Re: Hlava 525tds

Štvrtok, 10. Januára 2013, 19:41

keďže hlava na TDS je zo spodnej strany takmer úplne rovná tak praskliny sú na tom celkom dobre vidieť
zvykne to prasknúť napr. medzi vodným kanálom a predkomôrkou, ale môže samozrejme aj inde, môže to byť mierne popraskané ešte v časti medzi výfukovým sa sacím ventilom, ale to na prehrievanie atď. nemá vplyv

ale istota je keď s tým dobehneš niekde kde spravia tlakovú skúšku
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných