... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

Petik85
Auto: BMW e46 320d
Kraj: Prešovský

Re: e46 - common rail vydrzi max 200 000km? -zivotnost CR

Štvrtok, 10. Januára 2013, 14:59

Chlapci prepacte ked je nieco zle, ale nafta na omw je o nicom... Aspon u nas na vychode slovenska. U nas je zasa TOP obycajny fuelsave diesel od Shell,myslim ze celkovo na Slovesku je rovnakej kvality,v zime sa netreba bat zacina parafinovat az pri -18 zatial co V-pover diesel uz pri -15... Pracujem pre tuto spolocnost tak sa nenechajte klamat recami pumparov a pod... Jak pre OMW,tak aj pre Shell,Jurki a podobne vsetky paliva su dovazane zo Slovnaftu,kde ma kazda spolocnost svoj tym ludi, ktory ju vlepsuju aditivami... Ziadne palivo nieje dovazane z rakuska alebo nemecka, jeto blud...

juge39
Auto: BMW 318i E91
Kraj: Bratislavský

Re: e46 - common rail vydrzi max 200 000km? -zivotnost CR

Štvrtok, 10. Januára 2013, 15:28

Petik85,
OMV na zapadnom slovensku a casti stredneho vozi naftu z rakuska a tam maju ine normy a je urcite lepsia.
Na zbytku slovenska OMV bere naftu od slovnaftu.
V tejto teme najdes rozbory nafty a je tam aj Shell:
technicke-okienko/rozbory-nafty-t43620.html

Nezda sa mi ako dobra volba, ale zalezi samozrejme ake mas moznosti v danom kraji.

Petik85 napísal:
Chlapci prepacte ked je nieco zle, ale nafta na omw je o nicom... Aspon u nas na vychode slovenska. U nas je zasa TOP obycajny fuelsave diesel od Shell,myslim ze celkovo na Slovesku je rovnakej kvality,v zime sa netreba bat zacina parafinovat az pri -18 zatial co V-pover diesel uz pri -15... Pracujem pre tuto spolocnost tak sa nenechajte klamat recami pumparov a pod... Jak pre OMW,tak aj pre Shell,Jurki a podobne vsetky paliva su dovazane zo Slovnaftu,kde ma kazda spolocnost svoj tym ludi, ktory ju vlepsuju aditivami... Ziadne palivo nieje dovazane z rakuska alebo nemecka, jeto blud...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných