... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
laky27
Auto: BMW 525 Touring (e39
Kraj: Košický

Re: E36 - Ako funguje Webasto?

Pondelok, 10. Decembra 2012, 13:45

Chalani poradte mi. Bol som s autom na diagnostike. Webasto vyhodilo 2 chyby. 1x klasicka hlaska o pridavnom cerpadle, ktora ma vyskakovat, proteze tam nie je a ani sa neda dat (aspon takto mi to povedal airbone ked som si to webasto bol u nho aktivovat).

2x hlaska je ale: "Privod vzduchu preruseny"... Podotykam, webasto sa spusti, citit spalenu naftu, pocut ako klepe cerpadlo ze dava stavu, zacne fukat na okna, ale iba vlazny vzduch. Kazdopadne sa to teplu ani nepriblizi...

Skuste mi nejako poradit, kde mam zacat, resp aj skoncit :D BTW, mam demontovany predny ventilator klimatizacie, lebo mi pred koncom leta odislo lozisko. Takze je vonku, kabel je tym padom odpojeny. Kazdopadne klima mi aj tak behala, pustal som ju vstak iba na dlhsich trasach mimo mesto, kedy to stacilo a stihalo v pohode chladit naporom vzduchu. V meste som ju nepouzival. Moze ale byt ze riadiaca vidi ze chyba ventilator, hlasi nejaku chybu webastu a to nefunguje spravne??

Dik za kazde nazory, postrehy a navrhy :)

Užívateľov profilový obrázok
laky27
Auto: BMW 525 Touring (e39
Kraj: Košický

Re: E36 - Ako funguje Webasto?

Streda, 9. Januára 2013, 09:08

Nikto nic?? Skuste mi poradit. Moze to byt tym vybratym ventilatorom? Minulu zimu tam bol a mam pocit ze webasto robilo to iste... ???

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných