MPower, podla mna ti unika pointa tejto temy.
Ano, PC bude pravdepodobne navzdy pred konzolami - vykonnejsie, krajsia grafika, upgradovatelnost, atd. atd.
ALE, to Vlada a vlastne skoro nikoho v tejto teme nezaujima. Ide o komfort, ktory konzola poskytuje. Zapojis, strcis DVD, pamatovku, gamepad, pripadne volant a ides. Kludne aj za "nevyhodu" originalky a ani to nieje celkom pravda, kedze sa daju napalovat tituly pre obe konzoly (to len tak na okraj).
Mnohych mozno ani ta grafika nezaujima, kedze sleduju skor to ako sa auto sprava, feedback do volantu a samozrejme zvuk. To je akurat podla mna a mozno aj podla inych na konzole a obzvlast pri tychto dvoch hrach a celkovo tomto type zavodnych simulatorov dolezitejsie.
Mozno to oproti PC nieje ultimate gaming, ale proste je to lepsie pre tych, co vedia co chcu. Ako ale vzdy, kazdy ma svoju pravdu.
Inak, ja som pred niekolkymi rokmi prisahal, ze PC je v kazdom ohlade lepsie, nez akakolvek konzola. Povedal by som to aj dnes a napriek tomu by som si kludne a velmi rad dal do obyvacky PS3 alebo Xbox, proste preto, lebo sa mi nechce zapajat to vsetko.
No, a aby som nebol uplne offtopic

, povedal by som, ze by nebolo zle skusit obe konzoly - ja viem, rada jak hovado, ale co sa da na to povedat
Co sedi mne, nemusi inemu a podobne. Asi najhlavnejsie veci budu to, ze PS3 prehrava blu ray a multiplayer je zdarma, xbox ma zas lepsiu grafiku. Mozno zavazi aj to, komu ako do ruky sadne ktory gamepad (to bude s volantom najskor jedno, aspon u tychto dvoch).
No a staci, je stvrt na dva v noci a ja vypisujem chujoviny na bmwklube, namiesto toho, aby som retusoval fotky