... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
 2x HD7970 Ghz edition z 20 fazovim napajanim, 2x 384bit zbernica , 2x 3GB DDR5 pameti a integrovane all in vodne chladene, karta ma naysene takty jadra na 1100Mhz a pamete na 6.6Ghz a vsetko sa to napaja na 3x 8Pin! Je to limitovana seria 1000kusov a cena odhadom okolo 1600Eur za tuto karticku
  2x HD7970 Ghz edition z 20 fazovim napajanim, 2x 384bit zbernica , 2x 3GB DDR5 pameti a integrovane all in vodne chladene, karta ma naysene takty jadra na 1100Mhz a pamete na 6.6Ghz a vsetko sa to napaja na 3x 8Pin! Je to limitovana seria 1000kusov a cena odhadom okolo 1600Eur za tuto karticku 
//MPower napísal:staci raz za dva roky nova GPU do 400e to je cca 8 konzolovich hier na dva roky tak ze by to vyslo narovnako ale ked je dobra hra treba podporit vyvojarov aby zme aj o rok mali co dobre hrat.A hore uvedene videa hovoria neskutocne pre pc , ved to je uplne ine vnimanie tej hry..

lebo processoroveho vykonu mame az az , kor na X79 platforme z 4 kanalovim radicom pameti , ram si das 8 alebo 16gb co je lacna zelezitost a ties ti to hry brzdit nebude ani o 5 rokou , naozaj je tazke pochopit ze netreba ziadne investicie okrem GPU?
 lebo processoroveho vykonu mame az az , kor na X79 platforme z 4 kanalovim radicom pameti , ram si das 8 alebo 16gb co je lacna zelezitost a ties ti to hry brzdit nebude ani o 5 rokou , naozaj je tazke pochopit ze netreba ziadne investicie okrem GPU?  

, povedal by som, ze by nebolo zle skusit obe konzoly - ja viem, rada jak hovado, ale co sa da na to povedat
 , povedal by som, ze by nebolo zle skusit obe konzoly - ja viem, rada jak hovado, ale co sa da na to povedat   

SurrendeR napísal:akych 300e?
na to aby si si zahral na full staci aj 85e grafika .. napr hd5850/70 alebo podobne..
a to nemam ani nejak novy silny pc a zatial nemam problem s nicim (okrem metro2033)
jebat PC, ber xboxa a mas pokoj
 Stym ma problem aj 6950ka.. ale stale 5850/5870 (ktore sa nepredavaju uz) staci na slusne custom nastavenie obrazu , teda dost vysoke a stale je grafika snou dost nad konzolami.
 Stym ma problem aj 6950ka.. ale stale 5850/5870 (ktore sa nepredavaju uz) staci na slusne custom nastavenie obrazu , teda dost vysoke a stale je grafika snou dost nad konzolami. neviem ako je to z xboxom ale tusim ties verzie co maju aktualizovanu rom sa nedaju flashnut aspon to tak bolo ked som mal ja x360 (ano za tyzden som ho predal
 neviem ako je to z xboxom ale tusim ties verzie co maju aktualizovanu rom sa nedaju flashnut aspon to tak bolo ked som mal ja x360 (ano za tyzden som ho predal  )
 ) 

Ja koncim, dufam Mpower ze aj ty. Ked, tak PM
 Ja koncim, dufam Mpower ze aj ty. Ked, tak PM  
 to musim skusit
 to musim skusit
Borisss napísal:kedze sa daju napalovat tituly pre obe konzoly (to len tak na okraj)
 a kedze rad podporim vyvojarov tak pri originaloch aj ostanem
 a kedze rad podporim vyvojarov tak pri originaloch aj ostanem