Nedeľa, 6. Januára 2013, 16:16
Ahojte, chcem sa opytat ci ma niekto na E53 problem s vrzganim zadnej napravy alebo vlastne ani neviem coho len viem, ze je to zo zadu, minule som v auparku vystupil z auta vedla mna stala e53 z BB a pan do nej sadol a vrzgalo to presne tak ako mne a netusim kde moze byt problem na aute mi nic nebucha ani nic podobne vsetko sa menilo ani nie pred 5k km.
Dalsia otazocka je ohladne vyfukov jedna sa o 3.0d 160kw a na par X5 som videl velmi pekne koncovky alebo neviem ci sa jednalo o cele tlmice no mam aj znameho kt. ma diesel a niekto mu tam nahodil len koncovky a nejako prevaril kolienka, no nejde mi to do hlavy kedze tam na to miesto podla mna nieje vie niekto ako nato? pripadne kde kupit koncovky s kt. to pojde ? (pytat sa ho na to kde to bolo robene sa nemozem kedze to bolo robene pred tym ako ho on kupil)
A este jedna :)
Chcem by som odpoved ciste len od majitel E53, ake tam davate brzdy a kotuce ? ja som tam dal vsetko ATE je pravda, ze mi to sem tam piska, ale pri brzdeni z rychlosti cca 120 na 80 mi trasie volantom, zabeh kotucov bol urcite v poriadku. A neviem prist na to, preco to trasie mal som auto v tempuse na vymenu oleja filtrov a podobne vsade v aute tj. motor, prevodovka a diferak a technik bol tak trosku neochotny sa pozriet na tie kotuce ale povedal, ze budu urcite krive co sa mi moc nechce verit, moze to byt aj nieco ine ?
Vopred vsetkym dakujem za odpovede :)