... všetko o BMW ...

Moderátor: jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

radoholo79
Autor témy
Auto: BMW116i
Kraj: Banskobystrický

bmw E87 116i 85kw

Piatok, 4. Januára 2013, 16:18

cawte chlapi,idem menit napinak rozvodoej retaze a chcem sa opytat ci je nejaky specialny postup alebo len vykrutim stary a nakrutim novy!jedna sa o tuto suciastku http://www.autodielyshop.sk/autodielysh ... taze.dalej aky olej?predajca mal blbe otazky ci mam DPF filter a tak a neviem ci mam montovali sa aj do tychto motorov?je to rok 09/2004 staci mi kupit olej shell 5w30 tento http://www.olejeobchod.sk/motorove-olej ... a-5w-30-4l ak mozete niekto poradte

radoholo79
Autor témy
Auto: BMW116i
Kraj: Banskobystrický

Re: bmw E87 116i 85kw

Nedeľa, 13. Januára 2013, 21:31

uz ked som tuto temu zacal tak moje skusenosti sem dam!olej som kupil a dal vymenit original BMW 5w30 ale z tym napinakom no pochodil som takto!dal som to vymenit vo firme bayer vo zvolen je to autorizovany predajca BMW a maju aj servis napinak mi menili a z polhodinovej zalezitosti a z 58eur co ma mala stat vymena je zalezitost 3dnova a 480eur v prdeli!vymenili napinak a vtedy zistili ze rovod preskocil,cize mali nastavit tie vacky ci co!ale ked islo veko dole zistili ze treba vymenit aj retaz a snimi aj napinaky!+ nejake tesnenia a guferka vacky!inak pripominam ze motor nemal ziadne pazvuky ziadne chrastenie retaze,ziadna strata vykonu proste nic motor isiel ako hodinky!nuz preventivny vymena napinaka neviem ci bola tym pravym riesenim!ale na druhu stranu mohlo sa stat ze by to hocikedy mohlo drbnut a narobit viac skody!chlapi chcem sa opytat na ten softver z roku 2008 do RJ viete mi niekto povedat preco sa mal menit?tu som to niekde cital!

Užívateľov profilový obrázok
marius210
Auto: e53 3,0d
Kraj: Prešovský

Re: bmw E87 116i 85kw

Pondelok, 28. Októbra 2013, 17:05

chcem menit teraz tiez napinak pretoze mi pri starte hnusne zahuci retaz a tiez sa chcem opytat ako je to s menenim retaze, ci staci vymenit novy za stary alebo treba aj nejake pripravky..??

pretoze v servise mi povedal ze to nieje jednoduche a ze potrebuje pripravky..

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný