... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
ancaaa
Auto: e46 330ci
Kraj: Košický

Re: Skusenosti s BMW servismi

Štvrtok, 30. Augusta 2012, 21:17

acer028 napísal:

vazeny pan gf.no1,

na Vas mam iba 3 pripomienky :
1. ak mate s niekym nejaky problem, povedzte mu to rovno do oci
2. skuste si prestudovat pravopis slovenskeho jazyka
3. a nehovorym ze niekedy tam clovek prestoji aj niekolko desiatok minut kym si ho niekto vsimne - niektorym vymyslom ani Vy sam neverite

prijemny zvysok zivota prajem

acer028 to si sa registroval aby si obhajoval tempus??? :-)) myslim ze to mozes rovno zabalit :-)))
E46 330Ci SMG1

život je hra,hrajte ju naplno...

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 30. Augusta 2012, 22:01

on je urcite z tempusu, asi je tam novy a nevie o co sa snazi... inak to je sranda ako sa niekto pokusa napravit tak pokazene meno :-D aj sa divim z coho v autorizovanych bmw servisoch ziju ked im tam chodi stotina majtelov bmw

rebel
Kraj: Zahraničie

Piatok, 31. Augusta 2012, 02:20

btw. kto nevie gramatiku a nepovie mechanikovi do oci co si mysli, nie je dobry klient pre servis ? :-({|=
Tak teda ''prijemny zvysok zivota'' takym servisom \:D/ na acer notebooky mam alergiu sorry #-o
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

gf.no1
Auto: X5 E70

Piatok, 31. Augusta 2012, 04:38

:mrgreen: skoc mi niekam :mrgreen: -acer
● BMW X5 E70 sd● Subaru Impreza WRX STI● AlfaRomeo Giulietta●KTM sxf 250● Suzuki LTR450 ex●Mini one ex●Mitsubishi Pajero ex●Toyota RAV4 ex●E61 535d ex ● E39 530d Touring ex● E36 316i Compact ex● Mazda 323 GTR ex

moila
Auto: Toyota Verso
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 29. Októbra 2012, 13:07

Mam zaujem o jedno bmw ktore bolo od nova kupene na svk, tak som sa trosku dal na zistovanie jeho historie. Hovorim si, ze od kupy mojho byvaleho svk bmw (330ci cabrio) by sa mohlo nieco zmenit k lepsiemu(kedze vtedy som o nom nic nezistil).
Toto zial nema servisnu knizku :-(

Majitel mi povedal par veci, ktore som si chcel preverit.
Telefonat do Bmw ZV, na servis:
Volam im ako prvemu, lebo majitel povedal, ze auto bolo kupovane asi tam. Nadiktoval som meno majitela a VIN cislo, ale kedze som nevedel ci to nahodou nebolo na firmu a meno firmy neviem, nic mi o tom aute nepovedali. Podla VIN ani mena majitela auto nenasli.
Musim vsak povedat, ze ochota vyhoviet mi bola a za to maju pochvalu.

Volam teda este do Bmw BB:
Majitel totiz spomenul, ze auto mohlo byt kupovane odtialto, ze to kupoval jeho otec a ze si presne nepamata kde konkretne.
A tu auto poznali. Zial to ci bolo kupovane u tohto dilera nevie povedat, iba ze tam bolo na diagnostike kedysi davno (tesne po kupe), potom na jednej prehliadke pred 3mi rokmi a potom pri nejakych 194t km, ale nevedia v ktorom roku.
Inak ziadny dalsi zaznam.
Tu bola ochota super a aj nejake relevantne info som dostal, vraj aj z nejakej hromadnej databazy.

Neskor teda este skusam Automotiv v BA:
Hromadna databaza? To v suvislosti s Bmw pocujem prvy krat, tak sa teda informujem este v BA. Rovnako ako v predoslych pripadoch volam na servisne stredisko, ale tu mi bolo zase povedane, ze sa mam informovat priamo na importera, ze u nich by som si mohol tak akurat objednat nejaky diel. Hovorim si, ze to je jasne, ved tam aj chodim, lebo tu v Automotive najmenej cakam, vzdy sa mi venuju a aj cenu vedia urobit. Ochota tiez super.

Ale nerozumiem, ako teda je mozne, ze nikdy nikto (rozumej ziadny servis na svk)nevie o historii bmw nic. Ani o takom, ktore bolo kupovane na svk.

Nema Bmw nejaku databazu ako maju ostatne znacky, taku, ktora by evidovala aspon auta, ktore boli kupene na svk?
EX - e39 528i Tour, EX - e46 330Ci - Cabrio, EX - Saab 9-3 Aero Cabrio, EX - e36 318ti - Compact, EX - Skoda Rapid 130 :-D

MateX3
Auto: firemné :-)
Kraj: Prešovský

Sobota, 3. Novembra 2012, 16:00

databaza nejaka je ale priamo poviem na ho*no! Kupili sme novu X3 od Regnum PO, 1/2007. 2011 som sme ju predavali. Auto malo vsetky komplet prehliadky v Regnume, vyplnena knizka, faktury. Vazny zaujemca si to preveroval v BA v tej ich "databaze" kde mu bolo povedane ze malu iba jeden zapis a to vymena brzdoveho oblozenia!!! Ale pozor, to iste sa zopakovalo v Regnume, odkial bolo auto kupene, ze iba brzdove oblozenie v nejakom skorsom roku bolo menene!!! Ale bolo vidiet ze bol velmi neochotny vtedy, aj ked som mu na stol polozil faktury. Akoby sa ho to netykalo, auto bolo kupene nove tam za sialene prachy a servisky 400e bezne. To bola taka rana pod pas ktoru nikdy neodpustim nakolko som tam bol osobne s kupcom. Ale nastastie faktury boli.

fioro
Auto: 156 1,9JTD

Sobota, 10. Novembra 2012, 16:50

asi nie velka vyhra ale :

OZNÁMENIE
o začatí územného konania a nariadenie ústneho pojednávania

„BMW - Regnum Košice“

Showroom a servis na parc. č. 510/377, kat. úz. Južné mesto, prístupová komunikácia na parc. č. 510/378, kat. úz. Južné mesto, spevnené plochy a komunikácie na parc. č. 510/377, kat. úz. Južné mesto, prípojky na inžinierske siete na parc. č. 510/377, 508/2, 3499/1, 510/64, kat. úz. Južné mesto (parcely evidované v registri „C“).
...... Obrázok......
.............Moje sadzomety...........
BMW e34 525tds EX
Ford Transit 2,5 td EX
Opel Campo 2,5td 4x4 EX
Alfa 156 1,9 JTD

ancaaa
Auto: e46 330ci

Sobota, 10. Novembra 2012, 21:16

fioro napísal:
asi nie velka vyhra ale :

OZNÁMENIE
o začatí územného konania a nariadenie ústneho pojednávania

„BMW - Regnum Košice“

Showroom a servis na parc. č. 510/377, kat. úz. Južné mesto, prístupová komunikácia na parc. č. 510/378, kat. úz. Južné mesto, spevnené plochy a komunikácie na parc. č. 510/377, kat. úz. Južné mesto, prípojky na inžinierske siete na parc. č. 510/377, 508/2, 3499/1, 510/64, kat. úz. Južné mesto (parcely evidované v registri „C“).

...myslim že prehra nie vyhra :-))
E46 330Ci SMG1

život je hra,hrajte ju naplno...

Bago3
Auto: 320D Touring

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 19:11

Úplne na hovno boal Bavaria v poprade pýtal som komplet prehliadku kontrolovali len podvozok chcel som vypísané chyby, napísali na papierik rukou laxný prístup ako ku špine. Kde ostalo krásne heslo náš zákazník náš pán ??????

duffi

Piatok, 4. Januára 2013, 00:08

Caute, aky aktualny spolahlivy autoservis momentalne odporucate v Presove a okolí ??

za rozumnu cenu :)

hessy

Utorok, 8. Januára 2013, 13:54

inak odporucam origo BMW DUN AUTO v Dunajskej Strede. Super pristup ku zakaznikovy, ukazu, poradia a aj za minimalne sumy sa na Vas nekukaju jak na posledneho sedlaka v e39 :thumbup:

kompre
Auto: ex E90 325i
Kraj: Žilinský

Sobota, 12. Januára 2013, 22:09

V pondelok idem vyskusat JTV Auto v Devinskej, idem tam na diagnostiku a kvazi celkovu prehliadku auta (mam problem s par drobnostami a HPFP systemom - pravdepodobne cerpadlo). Napisem ako som pochodil.

EDIT1: Auto je tam, primaci technik v pohodicke netvaril sa ako majster sveta, nechal ma porozpravat vsetko + robil tam aj zaznamy a poznamky do primacieho protokolu, takze snad vyriesia moje problemy. (ale sam povedal ze som im tam doniesol same chutovecky :)) - problemy ktore sa neprejavuju stale a tazko sa odhaluju). Po diagnostike budu snad mudrejsi.

EDIT2: Auto je doma uvidime ci pomohla vymena cerpadla, ale zatial sa to chova dobre, prístup fajn, vsetko tiez skonzultovane a navrhnute riesenia - vymenil som aj tecuci ostrekovac svetla, ked som povedal ze v stredu potrebujem auto vsetko bolo pripravene (cakalo sa iba na dodanie dielov). S vyslednou cenou som maximalne spokojny. Ked som sa opytal ci nevedia doporucit niekoho na cistenie interierov povedal ze staci zavolat a bez problemov vybavia vsetko.

Za mna urcite odporucam ako fajn alternativu k autorizovanemu servisu v BA, uvidim ako sa auto bude chovat v najblizsich dnoch. \:D/
Naposledy upravil/-a kompre v Streda, 23. Januára 2013, 18:09, upravené celkom 1 krát.

Misto
Auto: BMW 320d E91
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 19. Januára 2013, 11:50

Ahojte, chcel by som sa podelit ja so svojimi skusenostami s TOB v Trencine. Auto som kupoval z Nemecka a zaregistroval som sa na bmw.sk kvoli zaslaniu slovenskeho manuala, kedze nemcinu ovladam len slabo. Do 10 dni mi prisiel manual na cd a spolu s nim aj pozvanka na vstupnu prehliadku v akomkolvek BMW autorizovanom servise na Slovensku. A to zadarmo. Tak som sa objednal do TOB. Objednavka bola v pohode, pani ochotna a potom mi prisla potvrdzujuca sms. Objednal som sa na termin, ktory vyhovoval mne. Este 2 dni pred terminom mi prisla dalsia sms s pripomienkou.

Po prijazde do servisu ma uviedli k servisnemu technikovu, ktory to prevzal. Auto zobrali, nas usadili, dali noviny a kavu. Pocas cakania servisny technik prisiel dvakrat povedat ako to prebieha. Navyse som si este objednal aktualizacie softverov v aute. Po cca. 3 hodinach bolo hotovo. Technik mi ukazal vsetko co zistili a odporucil veci, ktore by bolo treba vymenit a ich ceny. Takisto mi vysvetlil, co vsetko aktualizovali. Navyse mi na disk dali novy znak s logom, kedze chybal. Samozrejme sa pytali ci chcem.

Celkovo som platil za novy znak + aktualizaciu 60 €. Ostatne bol zdarma a dali mi aj papier s vecami odporucanymi na vymenu.

Celkovo som bol teda so vsetkym spokojny. S pristupom, starostlivostou aj servisom. Je pravda, ze som nic narocne neriesil. No nahradne diely su tam tak o 100 % drahsie ako sa daju bezne zohnat. Ale to bolo podobne aj v OPLI, kde boli nahradne diely tiez pekne predrazene.

marobmw
Auto: bmw X5
Kraj: Trnavský

Pondelok, 28. Januára 2013, 17:52

skrátka a jasne , všetky bmw servis , čo im neukáže diagnostika to je pre nich v poriadku dovi dopo 70 € :)) ((

M.B.W.
Auto: X5
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 28. Januára 2013, 19:05

Ahoj Misto

K tej predrazenosti, daval som si nacenit nejake veci v TOB ako aj inde napr.Martin46 z BB a ceny boli takmer rovnake. Takze to s tym 100% predrazenim asi nebude take horuce, teda iba ak by si porovnaval cenu origo dielu s nejakym polskym resp inym smejdom.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 42 neregistrovaných