... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
petkonarcis napísal:Napísal som, že býva väčšinou vo výbave s Profi navigáciou, nie že s tým ma niečo spoločné, ten kto si priplatí za profi navigáciu, si väčšinou zaplatí aj kvalitný zvuk. A vola sa HiFi System Professional DSP čo je to isté čo Logic 7....a až by si chcel vedieť ako to vyzerá, tak tu máš obrázok rozloženia:
Tibiss napísal:aha, no práve toto som potreboval vedieť, to je niečo ako to fsi u audin, tam sa to dá namontovať, ale bude to žrať aj benzín aj plyn zároveň, ešte keby som vedel ktoré motory to majú u týchto 320i, nech si dám pozor, nakoniec fakt prejdem na diesel alebo čo
Tibiss napísal:N46 B20 toto ma zaujímalo, takže iba túto verziu alebo diesel
no vrčí, máš pravdu, nepekný zvuk to je, diesel by bol naj 6-valec 325d, lenže to by som platil 1000€ iba za registračnú daň, tak musím vyberať z 320d, ach ten Fico..
no to audio, hej mal som na mysli proffesional,
ten obrázok je paráda, to musí riadne hrať, vidím dobre? To má jeden reproduktor aj v lakťovke?
Tibiss napísal:no tak kvôli registračnej dani vyberám z 320-tok
ak by nebola tak hladám 325d
myslím, že s 320 ľutovať nebudem
nebudem podporovať toho hrdzavého debila Fica, už tak bude mať za nič do 500€ odomňa
a do 316 sa od modelu e46 nedodávajú 1.6 ale 1.8 a do pred faceliftu 1.9 ktoré majú trochu nižšiu spotrebu ako 320 teda aspoň o 316i facelift to môžem potvrdiť :-)