... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
BJS
Auto: 530d xdrive
Kraj: Košický

Re: Servis BMW Nitra

Sobota, 12. Februára 2011, 17:59

exzot napísal:
Ten kluč na ktory uz mesiac cakas neni chyba rija bavaria ze ho este nemas ale Mníchova ked ho z Mnichova neposlu tak co ti ma rija dat? a uz vobec nechapem preco by ti mali zavolat ked dodje kluc tak ty zavloaju dobry den uz vamdosiel kluč co cakas ze kazdy den ty budu volat prepacte ale este nedosiel. Niekedy dodje diel na druhy den ale niekedy sa na diely caka aj par mesiacov hlavne na starsie auta ten Mníchov tiez nerobi zazraky.
Boh miluje ateistov, pretože ho nezaťažujú blbosťami.
Ex 525tds E34 calypsorott - EX po šmerci
Ex 330xdaT E46 oxfordgreen II -EX nie je ďaleko
Ex 530daT E39 titanstriebro
535dx GT F07-Gita (ancikrist)
530d xdrive F11-Lojzička

BJS
Auto: 530d xdrive
Kraj: Košický

Sobota, 12. Februára 2011, 18:08

exzot napísal:
Ten kluč na ktory uz mesiac cakas neni chyba rija bavaria ze ho este nemas ale Mníchova ked ho z Mnichova neposlu tak co ti ma rija dat? a uz vobec nechapem preco by ti mali zavolat ked dodje kluc tak avloaju dobrty zy den uz vamdosiel kluč co cakas ze kazdy den ty budu volat prepacte ale este nedosiel. Niekedy dodje diel na druhy den ale niekedy sa na diely caka aj par mesiacov hlavne na starsie auta ten Mníchov tiez nerobi zazraky.

Toto je dokonca aj v Košiciach samozrejmosťou. Spýtaš sa, kedy to asi dôjde, technik si od teba vypýta čislo telefónu a povie, že keď to dôjde, zavolá. Nemám to ďaleko do bawarie, takže v daný deň sa tam zastavím, ale už sa stalo, že som bol zaneprázdnený, nemohol som sa zastaviť a technik mi volal. Tovar im vozia niekedy okolo obedu+-, potom to triedia a už okolo 16 telefónujú. Takže neviem čo je také zle na tých pár telefonátoch, servis na tom neskrachuje a zákazníkovi to dosť pomôže.
Boh miluje ateistov, pretože ho nezaťažujú blbosťami.
Ex 525tds E34 calypsorott - EX po šmerci
Ex 330xdaT E46 oxfordgreen II -EX nie je ďaleko
Ex 530daT E39 titanstriebro
535dx GT F07-Gita (ancikrist)
530d xdrive F11-Lojzička

TomNR
Auto: BMW 318ti
Kraj: Nitriansky

Sobota, 12. Februára 2011, 21:51

BJS, zle si pochopil :) samozrejme, ze ked prijde diel, tak zavolaju, len tuna kolajnica caka na kluc, ktory este nemaju...

ja sa nestazujem, len mi bolo prijemnejsie, ked boli dole v tej kutici
a neviem ako ostatni, no... priznam sa, v riji nakupujem len prkotiny, ktore mototechna neposkytne, no vzdy dojdem s tym, co chcem, bez problemov by som do minuty bol vybaveny, predsa aj jemu, aj mne je lepsie, ked to odsypa... no akosi tam pravidelne zabijem asi 30 minut (urcite menej, aby sa zas nepovedalo)... keby tam vyvesena aspon M3, nech slintam :D
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

Matussko1987
Auto: e46

Pondelok, 18. Júla 2011, 13:34

el_dodis napísal:
exot: vsetko co si napisal neobsahuje ani jeden rozumny argument, preco sa zamestnanci (nehovorim, ze vsetci) Rija Bawarie spravaju tak ako sa spravaju. V tom podniku slovo pracovna moralka asi vela ludom nic nehovori....vyhovarat sa na "tazkost" prace , za ktoru ste riadne plateni je smiesne a detinske. Na druhej strane je aj scestne za vsetko vnit iba pracovnikov. V prvom rade je na vine manazment, ktori asi nevie vybrat ludi, ktori by boli voci zakaznikom ustretovi,ochotni...

Odbornost a kvalifikovanost mechanikov by som nehodnotil...jednak som tam auto na servis nikdy nemal (ked neratam diagnostiku a drobne vymeny dielov) a mechanici su podla mna vsade rovnaki...jeden lepsi, druhy horsi, neberuc ohlad na to ci je to mechanik fiatu,bmw,renaultu alebo mercedesu...
Ale pokial niekto robi s ludmi, tak sa jednoducho musi vediet adekvatne spravat....kazdy mame "svoje dni",ved sme ludia, ale nie 365 dni v roku...

musim suhlasiť chudačik ked sa tak narobí tak nech ide do tesca vykladať tovar a nemusi byť na snehu kto sa nenarobí taký ludia co tam robia by sa mali chovať ku každemu rovnako ci je unavený alebo nie !!!! ved je za to platený !!! asi taký je moj nazor aj ja som si tam bol objednavať držiak výfuku a pozeral ze co ja stem od neho stalo to len 20e a bol taký neochotný

patres
Auto: qupé
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 18. Júla 2011, 14:51

Objednaval som u nich poistny srob na kolesa. Objednane do 2 dni akurat v den ked mi to mali doniest volal ich clovek ze ide na dovolenku, trosku take divne ale sak kazdy sme len ludia. Nasledne mi to doniesli v dohodnuty den.
Takze dal by som zatedy znamku dobry.

olko

Pondelok, 18. Júla 2011, 15:33

k tomu šrobu na kolesá, ten pán čo ti ho mal doniesť je riaditeľ v Rija bavaria, a bohužial kedy má riaditeľ dovolenku nikto nevie. A to že je ochcotný zobrať nejaký tovar do TO je len jeho dobrá vôľa. a do budúcnosti si môžeš prísť pre diely sám :(

tomas20
Auto: f31 320xd

Pondelok, 18. Júla 2011, 19:02

Som cerstvy majitel noveho auta odtial a zlatokopka nie som :D
Servis som este neskusal, teda akurat alarm mi tam montovali, nemal som problemy, aj do mesta ma zaviezli. Akurat tempomat mi nacenili dost vysoko, toz je to bmw, nehovorim, ze je to chyba, ale 600 € som nebol ochotny.
A u pana rieseneho som si kupoval koberce, tiez bol odmerany, citil som sa, ze sak co kupi som si jednicku jak fabiu, keby som si kupil #-o a to neraz.. no mozno to bol len moj pocit..
Stale plati jedno, poskytuju sluzby, cize ci predaju zalezi z najvacsej casti na nich. Kedze sa pohybujem v gastronomii tak viem o com hovorim.

patres
Auto: qupé

Utorok, 19. Júla 2011, 08:09

olko napísal:
k tomu šrobu na kolesá, ten pán čo ti ho mal doniesť je riaditeľ v Rija bavaria, a bohužial kedy má riaditeľ dovolenku nikto nevie. A to že je ochcotný zobrať nejaký tovar do TO je len jeho dobrá vôľa. a do budúcnosti si môžeš prísť pre diely sám :(

Vidim, ze ani jemna kritika sa nepripusta :D Co uz no.
Ale zas musim priznat a som rad ze NR maju taky pristup. V tempuse v BA mi pri objednavke dielov hned na rovinu povedali ze diely nenosia, ze si preto musim prist.
Preto chvalim ochotu. =D>
Naposledy upravil/-a patres v Streda, 20. Júla 2011, 10:34, upravené celkom 1 krát.

piit
Auto: e60 530d

Utorok, 19. Júla 2011, 19:35

Tak tam som problem nikdy nemal....a dokonca co ma na sklade tak mi hned aj preda.A to mam staru sopu a tds-ko :-)

lubox5
Auto: BMW X5 E70

Nedeľa, 30. Decembra 2012, 13:49

Aj keď ste už asi zabudli že ste takúto tému riešili, ale: v BMW servise v NR som bol aj ja iba raz a v živote nikdy tam už nepojdem. Vyše roka jazdim na E70. Keď som auto kupoval, malo 3 roky. BMW som predtým nemal a tak som sa chcel informovať ohladne základných vecí (čo sa kedy mení a tak). Pred X5-kou som mal AUDI A6 r.v.2006 a tak som chodil do araveru a tak som si povedal že vyskúšam pozrieť ku "susedom". No..... Už ten prvý dojem bol veľmi nepríjemný... "Viete... Vy už máte trochu staršie auto... A ja Vám neviem takto povedať atď.." Som myslel že zle počujem. Neviem či 3 ročné auto, za ktoré som vysolil 35000€ je fakt skoro nové. Proste a jednoznačne bolo jasné že ho totálne obťažuje to že od neho niekto niečo vlastne chce... Tak som sa slušne pozdravil "dovidenia" a išiel do p*če. Jeden vyššie postavený zamestnanec araveru mi potom doporučil Dunajskú Stredu a tak som skúsil. Odvtedy inde nechodím. Je to servis Dunauto. Autorizovaný servis BMW. Maximálna ochota, všetko vysvetlia a cenovo veľmi vyhovujúce. Menil som pri 120000 km olej v prevodovke. Najskor som skušal tých z MT, ale termínovo mi to nevyhovovalo a keď som dal urobiť kalkuláciu v DS tak to vyšlo ešte o čosi lacnejšie. Menili mi aj čelné sklo cez havarijnú poistku. V piatok som auto priniesol a v sobotu preň išiel. Zaplatil len spoluúčasť a spokojne som frčal domov. Všetko ostatné vybavili za mňa. SUPER!!! Pred mesiacom som bol na výmene oleja 150000km a zase spokojny. Za 20€ klíma vyčistená atď. Jednoducho povedané, aj keď to mám do NR 25 km, SEREM na nich !!! Dunajská je 90 km ale hoci kedy a jedine tam. Doporučujem každému :-)
.......................................

EX Fabia 1,2 HTP r.v. 2004
EX VW Passat 1,9 TDI chip 160PS r.v.2001
EX Audi A6 avant 2,7 TDI 180PS r.v. 2006

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 24 neregistrovaných