... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
exzot napísal:Ten kluč na ktory uz mesiac cakas neni chyba rija bavaria ze ho este nemas ale Mníchova ked ho z Mnichova neposlu tak co ti ma rija dat? a uz vobec nechapem preco by ti mali zavolat ked dodje kluc tak ty zavloaju dobry den uz vamdosiel kluč co cakas ze kazdy den ty budu volat prepacte ale este nedosiel. Niekedy dodje diel na druhy den ale niekedy sa na diely caka aj par mesiacov hlavne na starsie auta ten Mníchov tiez nerobi zazraky.
exzot napísal:Ten kluč na ktory uz mesiac cakas neni chyba rija bavaria ze ho este nemas ale Mníchova ked ho z Mnichova neposlu tak co ti ma rija dat? a uz vobec nechapem preco by ti mali zavolat ked dodje kluc tak avloaju dobrty zy den uz vamdosiel kluč co cakas ze kazdy den ty budu volat prepacte ale este nedosiel. Niekedy dodje diel na druhy den ale niekedy sa na diely caka aj par mesiacov hlavne na starsie auta ten Mníchov tiez nerobi zazraky.
el_dodis napísal:exot: vsetko co si napisal neobsahuje ani jeden rozumny argument, preco sa zamestnanci (nehovorim, ze vsetci) Rija Bawarie spravaju tak ako sa spravaju. V tom podniku slovo pracovna moralka asi vela ludom nic nehovori....vyhovarat sa na "tazkost" prace , za ktoru ste riadne plateni je smiesne a detinske. Na druhej strane je aj scestne za vsetko vnit iba pracovnikov. V prvom rade je na vine manazment, ktori asi nevie vybrat ludi, ktori by boli voci zakaznikom ustretovi,ochotni...
Odbornost a kvalifikovanost mechanikov by som nehodnotil...jednak som tam auto na servis nikdy nemal (ked neratam diagnostiku a drobne vymeny dielov) a mechanici su podla mna vsade rovnaki...jeden lepsi, druhy horsi, neberuc ohlad na to ci je to mechanik fiatu,bmw,renaultu alebo mercedesu...
Ale pokial niekto robi s ludmi, tak sa jednoducho musi vediet adekvatne spravat....kazdy mame "svoje dni",ved sme ludia, ale nie 365 dni v roku...
olko napísal:k tomu šrobu na kolesá, ten pán čo ti ho mal doniesť je riaditeľ v Rija bavaria, a bohužial kedy má riaditeľ dovolenku nikto nevie. A to že je ochcotný zobrať nejaký tovar do TO je len jeho dobrá vôľa. a do budúcnosti si môžeš prísť pre diely sám