Tak sem popresúvam fotečky z úprav môjho Bawora
Čistenie DPF:

Pred vyčistením ...

Po vyčistení ...

Postup: zhodil som celé výfukové potrubie (silenbloky idú lahučko) keďže som potreboval odflexovať šraubičky na DPF-ku. Najhoršie šla spojka za tým flexi kusom čo ide od katalyzátora. Následne mi spočinula celá váha nerezového potrubia na chrbte

ale nič sa našťastie nestalo.
Odflexoval som DPF, nalial jednu flaštičku Supermafrasolu (ktorý sa hneď prežral) tak som potom dolieval ešte cca 4l vody. Nechal som pôsobiť cca 30min a to čo pretieklo som nalial zasa do DPF-ka (a takto dookola).
Celé preplachovanie trvalo asi 5 hodín, hneď potom som šiel na Pumpu a vystriekal to vapkou (bohužial šla iba studená voda). 10 min jednu stranu a 10 min druhú stranu, potom už šla len pekná číra voda s neho.
Cez noc nechal postáť, a ráno som to rovno založil. Naštartoval, a nechal som auto bežať na voľnobeh (spravil som si bublifuk za 12 000€

).

Po práci som zbehol do ZV k jednému pánovi na diagnostiku, pričom mi hneď zistil že auto už je po regenerácii (do ZV som rezal 140/kmh na tempomate pri 2000/ot). Nútenú regeneráciu auto nepotrebovalo a ani túto možnosť neponúklo.
Celé ma to vyšlo na caa 30€