... všetko o BMW ...

obchodna sekcia

roberto525tds
Autor témy
Auto: 525tds
Kraj: Banskobystrický

potrebujem pomoct

Streda, 19. Decembra 2012, 13:27

potrebujem radu ,,mam bmw525tds rv 92 teto modeli sa mi od mala pacili ,, no viskitol sa problem te som tupi az poviem ze sprosti do motorou a chib na nom ,,hhah :D potrebujem poradit ked stalacim spojku a vipustim ju vracia sa mi pomali akobi ju neco seklo neviem vijadrit ,, :( no a auto nema tah otacki naperie a auto sa sprava akobi bola lamela chibna alebo spalena,,, dufan nie :(

Užívateľov profilový obrázok
darklord
Auto: stara haraburda
Kraj: Bratislavský

Re: potrebujem pomoct

Streda, 19. Decembra 2012, 15:16

A stalo sa ti to ked zacalo mrznut, co? Tzn niekto nemenil brzdovku, voda v nej zamrzla a spojka sla blbo. Bezne sa mi to stavalo na skodovke, ktora ma tiez hydraulicku spojku. Auto daj do tepla, vymen komplet brzdovku (aj v spojkovom okruhu) a uvidis ze to bude lepsie.
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."

roberto525tds
Autor témy
Auto: 525tds
Kraj: Banskobystrický

Re: potrebujem pomoct

Nedeľa, 23. Decembra 2012, 11:56

ja si nemislim ze to bude stim .. :( som zufali auto nema tah a blbnu mi otacki jednoducho som uz stoho na hlavu ,, skaredo startuje nema tah blbnu otacki ,, bojim sa ze mam lamelu v kely ,, uz som mal par auta ale nigdi sa mi toto nestalo za auto starca tah ,, moji amatersky mechanici tvrdaia ze je to spojkovi valcek obavam sa ho zakupit co ak to nahodou nebude stim nic spolocne a ja budem kupovat novy spojkovi valcek ,, poradte co stim moze byt [-o<

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní