... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
mono3 napísal:presne tiez som ten ventilator nemohol dostat von![]()
nema niekto presnejsi navod este kym objednam novy skusim ho riadne premazat nech mam dusu na mieste
Majki1 napísal:Takze ide von ten ventilator...Ked ho uz budem mat von-,,koli obcasnemu vrznutiu,, musim pozriet aj ventil na kurenie-asi sa zasekol-lebo mi fuka horuci vzduch na nohy a na predne sklo a cez stred nic....len som sa nedopracoval nikde k tomu,ze kde sa ten ventil nachadza a ,,jak,,sa k nemu dostanem...Ozaj-dik za tip na tu vazelinu...
mayhemo napísal:Mne to robi taktiez ked je to na pol vykonu tak to len vrzgoce a ked to dam naplno tak to fici normalne. V servise mi povedali ze to moze byt RJ kurenia (jezko) vymena do 100eur. Ale najprv vyskusam urobit ako pisete a precistit to tam snad to pomoze :) Diky za rady chalani pomohli ste mi
Kiwwiaq napísal:Pulzovanie ventilatora, nefunkcna regulacia interierovej teploty:
- jezko kurenia, spisovne je to koncovy stupen kurenia/klimatizacie - ~ 90,-
- 2 hodiny roboty, dat dole priehradku, odstranit kryt za priehradkou, dole vzuchovy tunel, odsrubovat krokovy motorcek lopatiek a na bok, netreba ho odpojit, vymenit vadny odpor kurenia
- najlepsie je vyberat dolu hlavou, lahnes hlavou dnu, opries sa ritou o sedadlo a hlava tam kde su normalne nohy, mas obe ruky volne a s celovkou to das v pohode
Piskanie ventilatora a rozne pazvuky:
- spravit olejovu sprchu na vycistenie a pouzivanim vyvetrat olejovy zapach - pouzit iba kvalitne maziva, silikonove, alebo teflonove na cistenie, pripadne vazelinu v spreji
- novy ventilator stoji cca 400,-, je ovela lepsie pouzit ventilator zo Z3, ktory stoji 100,-, je to rovnaka suciastka
- rozoberanie je lahke, treba dat dole kabinovy filter, tvorit priestor, odmontovat kryt, odpojit klapky, ventilator demontovat odstranenim klipsne, nie srubky, pozor na pravu lopatku, je poistena zobkom, teda nejde tak lahko ako prava ...
- bol to porod, ale ked je clovek skuseny, ma to za hodinu von a rovnako aj dnu
Ceny su Bavaria KE ...
Majki1 napísal:
Dik za rady...A kde sa nachadza ventilator kurenia?