... prisiel na rebela mraz Najpr vyskocilo to ABS a tie hovadiny a potom Transmition failsafe program. Som zvedavy, co to bude ... mate s tym niekto skusenosti ? Kazdopadne mam pripravene uz 2 litre
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma
No hadam to bude nejake cidlo, to prehadzovanie cukalo pri kazdom prehodeni ale aj tak to radilo bez problemov, tak pocitam, ze to bude tym nudzovym rezimom a nebude to prevodovka. No som zvedavy ako teraz cez sviatky budu mat cas v servise. Priznajte sa, kto z vas ma preklinal
To som uz nejakych 11 tis. spravil ja Km by mali sediet podla vsetkeho co som preveroval, keby aj nie, nie je to dolezite, nie je to dovezene, mal to len jeden stryco z Nitry predtym celu dobu a jeho starostlivost je aj vidiet na zachovalosti. Jasne, ze v takom dochodcovskom veku to uz moze ist vsetko do sraciek aj keby sa neviem ako staral.
super ale ja ani neviem co je rozvodovka Objednam zajtra servis, hadam budu free tento tyzden, ak by bol niekto schopny inak, kludne mu to zajtra donesiem :)
v BMW chalanovi menili kvoli tomu jednotku ABS za liter euro....jasne ze pi....opravili, kukli sme na ten motorec a hla..koleso zodrate.....poriesil som mu do tyzdna nove, poskladal a naraz z X5 zadokolky je zase 4 kolka....kontrolky zhasli bez pocitaca......inak rozvodovku najdes hned za prevodovkou idu z nej 2 kardany jeden dozadu a druhy dopredu.....popri tom ti odporucam hned vymenit aj olej v rozvodovke.....tu nizsie som dal odkaz na cislo oleja /pozor, davaj iba origo bmw/ stoji cca 40 euri liter a ide ho tam 0,7 l