... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
levi_strauss
Autor témy
Auto: 330Cd
Kraj: Prešovský

Kupa OEM dielov Regnum Bavaria PO

Pondelok, 10. Decembra 2012, 16:06

Caute,

Chlapi odkial kupujete OEM diely na svoje auta. Potrebujem kupit nejake diely a tak som sa rozhodol kontaktovat Regnum Bavaria v Presove. Prisla mi odpoved s cenovou ponukou a pre zaujimavost uvediem ze za Shift lever 25 11 7 527 254 €32.80 cena na ETK pytaju v BMW 67euro co sa mi zda trocha vela. Preto ma zaujima ci aj ine predajne u nas maju rovnake ceny, alebo sa daju zohnat OEm diely lacnejsie.

Dakujem

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive
Kraj: Žilinský

Re: Kupa OEM dielov Regnum Bavaria PO

Pondelok, 10. Decembra 2012, 16:14

zasa ono tie ceny co ti ukaze ETK netreba brat az tak vazne, ja som zazil aj vacsie rozdiely aj + aj -, pravda je ale ze vacsina dielov byva skor drahsia ako v tom ETK ako lacnejsia :)
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 10. Decembra 2012, 16:23

skus este kosice
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

auto111
Kraj: Trnavský

Pondelok, 10. Decembra 2012, 16:31

v niektorych origo BMW predajniach davaju (davali) zlavu 10%. Skus sa sa spytat pri plateni (objednavani) ...

levi_strauss
Autor témy

Pondelok, 10. Decembra 2012, 16:39

TiTAN napísal:
zasa ono tie ceny co ti ukaze ETK netreba brat az tak vazne, ja som zazil aj vacsie rozdiely aj + aj -, pravda je ale ze vacsina dielov byva skor drahsia ako v tom ETK ako lacnejsia :)

Spravne, s tym som pocital, ale citam som tuna na fore na shortshift Z3M okolo 33-40euro tusim to bolo. Preto ma cena 67 euro zarazila.

Skusim este kosicku pobocku.

kosti123
Auto: e46 323Ci
Kraj: Košický

Pondelok, 10. Decembra 2012, 16:42

zase musis robit rozdiely medzi novym dielom a pouzitym. Tak ci tak, da sa aj OEM z bavarie kupit za dobry peniaz, Mysiak by ti vedel povedat, teraz menil olej v automate a co kupil veci origo v bmw ho to vyslo lacnejsie ako od inych predajcov, aj tu na klube.

Demkowicz
Auto: E46 323 Ci cosmo

Utorok, 11. Decembra 2012, 09:54

Regnum Bavaria jedno MEGAVELKE + , minuly tyzden som tam bol objednat nejake srandy (krytka spataku, krytka pod svetlo, nejake piny kokotiny), chlapik co veci objednava tam nebol tak reku ze mi zavola na druhy den.. nechal som tam papier so spisanymi kodmi, pribliznou cenou, na druhy den telefonat, chlapik bravurny pristup, paradny pokec.. vcera zvoni telefon , diely dosli, ze ci tam mozem niekoho poslat - nieje problem, staci ze povie ze berie diely na moje meno, ak nie zafonujem im tam a poslu mi diely na dobierku.. pristup KO-LO-SAL-NY , bez problemov objednanie aj veci za par eur, bez pindov a spolahlivo :D (to taka mensia recenzia na Regnum , velmi dobry pocit zanechali)

Co sa ceny tyka tak som trafil vsetko skoro presne podla bmwfans do cien BMW takze neviem, dokonca krytka spataku je o 9 € cca lacnejsia ako na nete

levi_strauss
Autor témy

Utorok, 11. Decembra 2012, 10:26

Demkowicz napísal:
Regnum Bavaria jedno MEGAVELKE + , minuly tyzden som tam bol objednat nejake srandy (krytka spataku, krytka pod svetlo, nejake piny kokotiny), chlapik co veci objednava tam nebol tak reku ze mi zavola na druhy den.. nechal som tam papier so spisanymi kodmi, pribliznou cenou, na druhy den telefonat, chlapik bravurny pristup, paradny pokec.. vcera zvoni telefon , diely dosli, ze ci tam mozem niekoho poslat - nieje problem, staci ze povie ze berie diely na moje meno, ak nie zafonujem im tam a poslu mi diely na dobierku.. pristup KO-LO-SAL-NY , bez problemov objednanie aj veci za par eur, bez pindov a spolahlivo :D (to taka mensia recenzia na Regnum , velmi dobry pocit zanechali)

Co sa ceny tyka tak som trafil vsetko skoro presne podla bmwfans do cien BMW takze neviem, dokonca krytka spataku je o 9 € cca lacnejsia ako na nete

Tak som rad, ze aspon niekoho potesili. Je zrejme ze veci za par euro nemaju az tak predrazene. Ale rozdiely pri napr. gumenych kobercoch, alebo short shifter zo Z3M boli dost podstatne, v pripade SSh Z3M dokonca 100% rozdiel oproti ETK.

airbone
Auto: F25 X3

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 18:39

levi_strauss napísal:

Tak som rad, ze aspon niekoho potesili. Je zrejme ze veci za par euro nemaju az tak predrazene. Ale rozdiely pri napr. gumenych kobercoch, alebo short shifter zo Z3M boli dost podstatne, v pripade SSh Z3M dokonca 100% rozdiel oproti ETK.

To zavisi od toho aku marzu ma servis na predaj dielov. V nemecku a inych krajinach sa daju zohnat lacnejsie. Regnum PO ma obrovsku marzu. Napriklad stierace na E39 som kupoval v BMW v holandsku za 37eur a tu v regnume v tom istom case pytali za nich 54eur. Je to slovensky typ biznisu typicky pre vychodne slovensko, rychlo sa nabalit ako sa len da.

levi_strauss
Autor témy

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 21:20

airbone napísal:

To zavisi od toho aku marzu ma servis na predaj dielov. V nemecku a inych krajinach sa daju zohnat lacnejsie. Regnum PO ma obrovsku marzu. Napriklad stierace na E39 som kupoval v BMW v holandsku za 37eur a tu v regnume v tom istom case pytali za nich 54eur. Je to slovensky typ biznisu typicky pre vychodne slovensko, rychlo sa nabalit ako sa len da.

@airbone: Zdielam tvoj nazor. Na zaklade skusenosti som sa informoval o moznosti poskytnutia percentualnej zlavy na celkovu cenu objednavku. V PO mi bolo oznamene, ze zlavy davaju jedine na nove auta nie na nahradne diely. Tak som sa obratil na kosicku pobocku. Bol som milo prekvapeny. Cena na diely komplet bola viac nez 30euro menej ako v PO. Dalsia vec bola mi prislubena zlava pri prevzati objednavky. Nehovoriac o tom ze v zahranici je to fakt lacnejsie...

fioro
Auto: 156 1,9JTD

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 22:34

ja napriklad pri obejdnavke dielov na IVECO vidim ze ak mam cas cca tzyzden tak to mam lacnejsie aj cca 50% oproti 24hodinovej dodavke.... ovsem jasne je ze kazdy predajca chce svoje na kavu
...... Obrázok......
.............Moje sadzomety...........
BMW e34 525tds EX
Ford Transit 2,5 td EX
Opel Campo 2,5td 4x4 EX
Alfa 156 1,9 JTD

skoki
Auto: BMW e46 328i touring
Kraj: Bratislavský

Piatok, 14. Decembra 2012, 18:36

ja som kupoval shorsift BA Lamači a stal cez 30 eur, takže 67 je hodne vela

airbone
Auto: F25 X3

Sobota, 15. Decembra 2012, 17:36

Regnum v PO je zamerany hlavne na predaj automobilov. Prisluchajuci servis a predaj ND beru ako nutne zlo (kvoli garanciam). Tomu zodpovedaju aj ceny a kvalita sluzieb.....

maros.x5
Auto: E70 3.0sd

Nedeľa, 16. Decembra 2012, 10:24

ja som už skôr kupoval pozdĺžne nosiče a strešný box, a Košice boli oproti Prešovu lacnejšie o viac ako 90 éčok :shock: Ja som si myslel, že ceny u značkových predajcov sú rovnaké
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ... príbeh
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

matoE36
Auto: e36 320i

Nedeľa, 16. Decembra 2012, 10:44

Ja som tiez minuly tyzden objednaval veci v bavarii Lamac objednaval som repas sadu vanos-u niektore veci boli sice drahsie ako na ETK ale niektore boli lacnejsie aj ako dieli v autoVkelly a ta cena 67 euro je vela... chalani z BA to maju tiez cena okolo 40 euro za komplet ...
ex: E36 compact 316i, E36 sedan 320i, E36 320i (323i) tour

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Fuxxo a 221 neregistrovaných