... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

michalbolfa
Autor témy
Auto: BMW 530d
Kraj: Trenčiansky

Spinacia skrinka - myslim :)

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 10:10

Ahojte mam takyto problem.

Vcera som odstavil auto a rano som chcel nastartovat. Potocil som klucikom a vobec nic sa nestalo, ani sa kontrolky nerozsvietili a celkovo klucik isiel velmi lahko(žiaden odpor).
Potocil som volantom a ten sa mi zamkol a nejde ani odomknut. Klucikom tocim velmi lahko v kazdej polohe.

Baterka je OK, neviete mi poradit čo to môže robiť????

Diky za rady.

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: Spinacia skrinka - myslim :)

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 11:11

Asi mas polamanu vlozku,mech.cast spinacky.

michalbolfa
Autor témy

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 11:19

Myslis ze by to islo bez toho aby som na to nejak silnejsie zatlacil, rsp nepocitil som ziadny odpor, prvý krát co som ho chcel natociť?

Ale asi to bude tak lebo ono ho ani nevracia z poslednej polohy(ked zapina starter) naspet, mozem ho otocit kde chcem.

A akym stylom sa to objednava to mi musia asi priamo v bmw na moj kluc asi ?

Inak dikes :)

PetoK
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 11:37

Daj to pozriet nejakemu mechanikovi, alebo elektrikarovi, ak sa do toho moc nevyznas, co tam je presne vadne...

Ak mas tu vlozku fakt zlu, objednaj si ju podla VIN presne na tvoje auto v BMW servise. Bude asi nutne overenie totoznosti majitela vozidla. Ale pocitaj ze to trva par dni kym ju vyrobia.

michalbolfa
Autor témy

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 22:25

Vybral som vložku kde sa dáva klúč vizera byť ok, ale za ňou je nejaká kovová časť v plastovom vymedzení a dá sa s ňou točiť dookola(s kovovou časťou), aj hýbať do strán myslím že je problém asi v tom. Volant mám stále zamknutý aj ked som to tocil.

Asi budem meniť celú časť 1, ono sa to nedá vymeniť len nejak vo vnútri v nej.

http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/Sedan/Europe/530d-M57/LHD/M/1999/december/browse/steering/steering_lock_ignition_switch/

Užívateľov profilový obrázok
snake525
Auto: 525tds e34
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 16. Decembra 2012, 08:39

Nazdar, jak to skoncilo. Menil si cele puzdro spinacky? Ja mam teraz rovnaky problem s mojou e34.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní