tak som sa rozhodol ze si do mojej e46 dorobim dazdovy a svetelny senzor...vopred sa ospravedlnujem za kavalitu fotiek lebo som to fotil telefonom....
touto cestou by som sa chcel velmi podakovatza ochotu :ICE.BLADE,norbiNZ,PETOK
este raz dakujem
Prílohy
zapajal som to podla wds schemy..
schema ako pre blbca aby som vedel co je co..:-))
veci ktore treba zohnat...dazdovy senzor,opticku cast dazdoveho senzoru ktora sa lepi na sklo, konektor, a kryt dazdoveho...
treba zhodit kryt airbagu na soferovej strane pretoze sa treba dostat k pristrojovke...
kym sa neda dole fukar na okno tak je problem skoro az nemozne dostat kablik k pristrojovke preto som ho zhodil...
pin cislo 14...farba kablika biela zlta cervena
to iste na spolujazdcovej strane...
konektor z rj jednotky
farba kablika zelena hneda
toto bolo provizorne zapojenie plus kablika na poistku cislo 15... ked som pozeral co je na nej zapojene tak som nasiel ze tam byva napojeny dazdovy senzor alebo zadny stierac pre touring...farba kablika fialova a biela
pod tuto matku som napojil kostru...farba kablika bola biela a hneda...
a potom treba najst ochtnych ludi v autoskle...toto bolo asi 4 autosklo do ktoreho som vosiel ci by mi to vedeli spravit..
v autoskle si to pekne obkreslil
olepil orezal a natrel nejakou ciernou farbou...o aku farbu slo neviem...
po cca 10 minutach sa nalepila opticka cast dazdoveho a po dalsich 10 minutach sa napojila druha cast dazdoveho....
potom treba najst ochotneho cloveka ktory to vie a chce aktivovat...a nakonieco to takto vyzera...vsetko funguje ako ma...:-)))