... všetko o BMW ...
martin c napísal:aero , neaero, 50 ojro origa z bavarie, 2 roky a este stale stieraju dobre a nemam problem.
jararak napísal:
velmi divne, bud s tym parkujes a nejazdis alebo som ja blbec, pretoze odkedy mam auto, mam uz 4. sadu stieracov, pritom okno vcelku casto umyvam, pri kazdom tankovani umyvam tou spachtlou na pumpe
mys_iak napísal:ok takze stierace nesedia... nedaju sa uchytit... tak som na parkovisku len dal gumky dole so starych s novych a povymienal... po zime kupujem Boschky alebo Valeo s PL :) ked ovsem nahodou tieto stierace vydrzia viac ako tuto zimu tak valea pockaju az na rok
raven14 napísal:Ta redukcia, co je k nim, je kompatibilna len s tymi stieracmi alebo sa napr. namiesto tych GoodRain stieracov mozu pouzit aj Bosch?Ja mám už pol roka tieto aero (áno existuje nadstavec) http://www.ebay.com/itm/261006828788 a stierajú perfektne, rozdiel je v tom, čo som si všimol, že ich absolútne nepočuť ako stierajú. Jasné mám ich krátko na to aby som povedal koľko vydržia, ale naposledy som mal Bosch a vydržali 2 roky a to som s nimi narábal šetrne, dokonca som používal aj prípravok na ošetrenie stieračov.
hakker napísal:Neviem, či pasujú na ostatné stierače, ale rozobrať sa dajú. Inak označenie redukcie je Z4. V podstate mne tiež išlo o tú redukciu, plánujem si neskôr kúpiť Bosch alebo Valeo.no podla mna to bude pak sediet aj na ostatne...resp. dufam...