... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

kakarias
Autor témy
Auto: BMW 5 E39 2.8i
Kraj: Banskobystrický

TV z analogovej na digitalnu - je to mozne?

Pondelok, 10. Decembra 2012, 22:13

ahojte chcel by som sa opytat ci je mozne prerobenie tej analogovej tv na digitalnu tv ... myslim tv integrovanu v strednom paneli s navigaciou a palubnym pocitacom ... a ak by to bolo mozne akym sposobom sa to da prerobit a co na to potrebujem ... rad by som to vyuzil ked to tam uz je a nie len sa kukal na mravce ... dakujem za odpoved

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Re: TV z analogovej na digitalnu - je to mozne?

Pondelok, 10. Decembra 2012, 22:28

priprav si tak 400-700 eur na hybridny original modul alebo cca tolko isto za dvbt tuner od logicu alebo ak ti nevadi ze ti nepojde ovladat autom ale len dialkovym tak si najdi hociaky dvbt tuner za 50 eur a dorob si video vstup na povodnom tv videomodule co mas v aute

kakarias
Autor témy

Pondelok, 10. Decembra 2012, 22:56

ale potom asi este treba antennu na prijem signalu nie? .... ci sa to da najst aj v kope?? ... co mam doma mam osobitne ... a musel by som si zohnat na 12 V asi ... tak tv tuner aj navigacia aj cd menic je vzadu v kufri .... ak sa nemylim ... tak je k tomu aj dobry pristup ... a ta ovladacka by nevadila len co s tou antennou ...

kakarias
Autor témy

Utorok, 11. Decembra 2012, 21:23

ok dakujem za info

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných