bud maš to koliečko ako hovorí kolega.. pripadne niečo iné
A ked už maš ten M40 motor, daj skontrolovať pod vekom ventilov spršku vačky, rada za zanesie, prestane ti mazať motor a odíde ti vačkova hriadeľ. .. Okamžite si to chod pozrieť a prečisti ju. Hovorím to každemu kto ma M40, pretože to je chronicka chyba tychto motorov.
verze bez klimy takové kolečko neměly, jinak bmw je myšleno tak, že na xicht ti nikdy nebude foukat teplý vzduch, aby řidič neusnul. když ti bude foukat na nohy a na sklo teplý tak je všechno v pořádku, pokud ne, tak může být vysypaný vodní ventil
tak tak icecold ma pravdu proste teply vzduch ti pojde do xichtu jedine v lete cez zimu nieje moznost .... e36 bez klimy taku moznost nema ... je to cudne tak ako nastavenie volantu daktore to nemali proste pise to aj knizka e36 ako na to ... da sa stiahnut aj tu na klube ...
ja mam tiez tento problem..mam ale aj klimu a aj to kolecko na teply a studeny vzduch ale stale ide len studeny..este som to ale moc nerozoberal-momentalne neni cas,ale tiez aj ventilator kurenia uz fuka len s posledneho..strasne slabunko..