... všetko o BMW ...

Moderátori: 100RM, BinKooL

reklamne predmety bmwklub.sk

Tiborelpeno
Autor témy
Auto: BMW 728i long
Kraj: Prešovský

bmw e38 topenie ventilky

Pondelok, 10. Decembra 2012, 18:03

Zdravím Vás mam takyto problem nekurilo mi to tak som vymenit ventilky kurenia pred tym mi neohreivalo ani hadice ktore z neho vedu teraz su horuce secko okey ventilky idu ...no ale problem nastal inde teply vzduch fuka iba zo sttrrany spolujazdca a to aj tak nie taky ako by mal podla mna ...a zo mojej strany\ ako sofer ide uplne zimny vzduch aj vzadu ked si dam ide vzduch mam v3zonovu klimu....neviete mi niekto poradit ??? voda sa mi nestraca nic ani okolo kolienka chladica alebo niekde okolo hadic ani nic dakujem

Užívateľov profilový obrázok
Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Re: bmw e38 topenie ventilky

Utorok, 11. Decembra 2012, 13:02

odvzdusni to.

Tiborelpeno
Autor témy

Streda, 12. Decembra 2012, 01:14

no tak dens som sa to pokusil odvzdusnit a nejako sa to nepovedlo zacalo mi dvihat vodu v nadobke hore neviete preco ?? ...auto topi po nastartovani a zohraiti uz aj na strane vodica ale okamzite po par minutach prestane a ide uz len zimny vzduch ....ked dostanem opet auto do vysokych otacok tak zasa sa troska chiti teply a potom zas to upadne neviemete nahodou poradit ?? je to zle odvzdusnene ???

Užívateľov profilový obrázok
VaNoS
Auto: Ne demande pas
Kraj: Trenčiansky

Streda, 12. Decembra 2012, 01:22

Tiborelpeno napísal:
no tak dens som sa to pokusil odvzdusnit a nejako sa to nepovedlo zacalo mi dvihat vodu v nadobke hore neviete preco ?? ...auto topi po nastartovani a zohraiti uz aj na strane vodica ale okamzite po par minutach prestane a ide uz len zimny vzduch ....ked dostanem opet auto do vysokych otacok tak zasa sa troska chiti teply a potom zas to upadne neviemete nahodou poradit ?? je to zle odvzdusnene ???

Je, buď rád, že neodvzdušňuješ 740i, to by vydalo na knihu. Skúšaj ďalej.

Tiborelpeno
Autor témy

Streda, 12. Decembra 2012, 14:51

kazdy mi vravi tze mam to uz dobre ze mam v prdeli vodnu pumpu ale ekby bola v predeli tak by sa prehrieval na mieste ..... topi vo vysokych otackach ked klesnu otacky auto ma vlazny vzduch .....

Dzubo
Kraj: Trnavský

Streda, 12. Decembra 2012, 17:48

Tiborelpeno napísal:
kazdy mi vravi tze mam to uz dobre ze mam v prdeli vodnu pumpu ale ekby bola v predeli tak by sa prehrieval na mieste ..... topi vo vysokych otackach ked klesnu otacky auto ma vlazny vzduch .....

Podla mna to bude zla este elektrická vodná pumpa .

Tiborelpeno
Autor témy

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 12:57

to je ktora ?? ta pod ventilkami dole ?? ... no chalani nasiel som ze okiolo jednej hadicky mi troska uteka voda ale iba minimum moze tam hned chytat vzduch vsak ?? a stale sa to zavzdusnovat tak ?? dakujem

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných