... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
VaNoS
Auto: Ne demande pas
Kraj: Trenčiansky

Re: kúpa bmw e39 535i

Sobota, 8. Decembra 2012, 16:48

Wanted napísal:
Coby nie, ale nie o vyse dvojnasobok a rovnako bolo po polnoci...

A čo takto 230km/h na 70tke, alebo 250km/h tempomat na 90tke.
Naposledy upravil/-a VaNoS v Sobota, 8. Decembra 2012, 16:52, upravené celkom 1 krát.

beamerko
Autor témy
Auto: e36 318i
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 8. Decembra 2012, 16:51

raz v živote som išiel 130 ty mamrd a podotíkam široko daleko nič nebolo bolo to síce mesto ale už výpadovka kde sa nachádza len jedna benzínová pumpa žiadni barák ani sídlisko ani nič a vy sa do mna obúvate sem tam zahrabem na semafore gusto ty si kárenko zakop sa čo najhlbšie...a čo mám povedať ja? mám malého syna priatelka išla cez prechod a auto skoro prešlo ich mali štastie že to schytala tetka ktorá bola od nich necelé 2 metre a čo mám teraz robiť navážať sa do ludí čo jazdia rýchlo!!!!!!!!!!!! nekomentujte to už pokial sa nejdená o e39 535i ak neviete poradiť ohladom tohto auto tak si tu nezbierajte príspevky ohladom rýchlosti cmuk buzničky :-*

VaNoS
Auto: Ne demande pas
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 8. Decembra 2012, 16:57

beamerko napísal:
raz v živote som išiel 130 ty mamrd a podotíkam široko daleko nič nebolo bolo to síce mesto ale už výpadovka kde sa nachádza len jedna benzínová pumpa žiadni barák ani sídlisko ani nič a vy sa do mna obúvate sem tam zahrabem na semafore gusto ty si kárenko zakop sa čo najhlbšie...a čo mám povedať ja? mám malého syna priatelka išla cez prechod a auto skoro prešlo ich mali štastie že to schytala tetka ktorá bola od nich necelé 2 metre a čo mám teraz robiť navážať sa do ludí čo jazdia rýchlo!!!!!!!!!!!! nekomentujte to už pokial sa nejdená o e39 535i ak neviete poradiť ohladom tohto auto tak si tu nezbierajte príspevky ohladom rýchlosti cmuk buzničky :-*

Nevšímaj si toho, každý jeden prekračuje rýchlosť a kto tvrdí, že nie klame jak hovado. Už ich vidíš, že všetci jazdia 50km/h na 50tke a 90km/h na 90tke, chujoviny. Ani majitelia Fábií tak nejazdia a nie tý čo majú 325i, 330i, 540i ba dokonca M3 alebo M5. Sila, že si sa prišiel poradiť a čo z toho vzniklo.

Wanted
Auto: 5 metrova pi*ovina
Kraj: Nitriansky

Sobota, 8. Decembra 2012, 17:03

beamerko napísal:

to ake pouzivas vyjadrovanie svedci o tvojej inteligencii, ja ti spat nadavat nebudem, mienku si kazdy o tebe spravi sam... to, ze ti rychly vodic skoro prizabil priatelku a syna a myslis si, ze rychla jazda je uplne v poriadku je uz skor na polutovanie tvojej situacie...

voMacK presun to tu nech mu to tu nezasierame do tych nasich oblubenych piratov nebude to roztahane do dvoch tem.

Nevšímaj si toho, každý jeden prekračuje rýchlosť a kto tvrdí, že nie klame jak hovado. Už ich vidíš, že všetci jazdia 50km/h na 50tke a 90km/h na 90tke, chujoviny. Ani majitelia Fábií tak nejazdia a nie tý čo majú 325i, 330i, 540i ba dokonca M3 alebo M5. Sila, že si sa prišiel poradiť a čo z toho vzniklo.

Jazdim na 50ke 55 a na 90tke 100 nie som ochotny prispievat do statneho rozpoctu.
E60 https://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/lci-edition-t121863.html
E32 DC58865
ex: E30 M20B20
Yo´ mama is so fat, when she walked by the TV, I missed 3 episodes!...

beamerko
Autor témy
Auto: e36 318i
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 8. Decembra 2012, 17:11

jasne tak budete si robiť zo mna srandu a budem ticho nie? rebel si berie do huby moju mamku jeden sa smeje že ludia s rozumom ako mám ja majú aj volebné právo v živote som nebol voliť a ani nepôjdem zvolil som si seba a svoju šikovnosť aby som žil ako človek ktorému nič nechýba...povec mi prečo si sem napísal ty wanted ked sa nejednalo o 535i? ja ti poviem prečo!!! provokácia a teraz chceš ferovosť? drbnutý maniak a mysli si čo chceš nech si každý myslí čo chce

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných