... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Lucas72
Auto: BMW Compact
Kraj: Trenčiansky

Re: Corkari porazeni

Piatok, 7. Decembra 2012, 20:06

bohuzial ja mam tiez skusenost s dementom nie corkarom..chvala bohu.. ked som zaparkoval vecer auto kusok od domu v ulicke a po obede idem do auta a skoro ma drblo do auta niekto treskol na zemi hodena lista zatlaceny lem oskrety lem popukany lak oskrety limec na elektrone a diera az do plechu a oskrete okno no do placu my bolo nadaval som volal policajtov ale nakoniec smozrejme nikto nikoho nevidel, nepocul a co ma nasralo opat ze asi po dvoch dnoch co som to mal spravene nastriekane a zas skrabanec cez to iste no takze tak ](*,)

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 7. Decembra 2012, 20:43

Simpson napísal:
zdroj je vomack! ojebte auto klincom jemu nie mne!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nasrat! :mrgreen:

K mojej F10 sa len tak lahko neda dostat..cez den ju mam hned po oknom a v noci parkuje ukryta pred zrakmi smrtelnikov! :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Simpson
Kraj: Košický

Piatok, 7. Decembra 2012, 20:48

kde je vôľa, tam je cesta ! :mrgreen:

EDIT:
PS: Budúci týždeň budem mať cestu cez trenčín, as sa budem rozhliadať po riňavej F10tke so špatnými diskami :mrgreen:
alebo radšej nič, aby si ma zase ta rebelova karma nenašla :( :mrgreen:

rebel
Kraj: Zahraničie

Piatok, 7. Decembra 2012, 23:44

Vsak na omacku uz doslo, karma ho drbe riadne, vsak ake auto ma, to je dostatocny trest :mrgreen:
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot], Google [Bot] a 238 neregistrovaných