... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

klingac
Autor témy
Kraj: Košický

Kupa E91 pripadne X3 nejake rady a zhrnutie?

Pondelok, 3. Decembra 2012, 20:27

Zdravim chlapci som tu sice novy registrovany ale uz davnejsie citam toto forum. Poznam sice aj funkciu "hladat" a nalezite som ju vyuzil no vsetky moje otazky nie su zodpovedane. Chcel by som kupit svoje prve BMW :D . Stale rozmyslam , ze ktore vlastne. Pravdupovediac X5ka je mojou srdcovkou no asi je nerealne najst nejaky zachovaly kus 3.0i - xo jedine na LPG a 4.4i je uz dost predsalen do dajme tomu 10tis e. aby nieco ostalo do rezervy na servis . Takze toto som vyskrtol i ked nerad. V zime na predokolkach pouzivam retaze - minimalne raz pripadne 2x za sezonu 2tyzdnova lyzovacka na horach atd. a uz som si raz skusil vystup v noci peso bez auta 3 hodiny v snehu cca 8 km kedze predohrab nevysiel ani s retazami (vysoky sneh). O to vacsie bolo moje prekvapenie ked tam rano vysiel T5 synchro . Cize som si povedal ze to chce 4x4 .X3 sa mi pozdava. No aky motor? Skor by som siel do 2,5 benzinu pripadne 3,0benzinu a dat to na plyn alebo 2.0d. Trojliter nechcem. Celkovo sa bojim dieslov kedze sem tam zajdem ku znamemu do servisu a tam co vidim tie VAG diesle az ma chut stale prechadza. Riesili by ste kupu z vonku? I ked je teraz ta ficodan (radsej dalej nepisem) tam by som bral asi len tu 2.0d alebo 2.5benzin aby ten poplatok nebol taky mastny. Alebo doma? To co ale pozeram na autobazareu nie je uz podla fotiek nic moc a este ked si to pozriem cez KO a cez databazu emisnych tak je ich dost vela minimalne podozrivych , no niekolko X3jek boli rovno odrby (podla zaznamov EK napriklad) cize sa aj dost obavam. Nejaka rada?
No ak by sa nenasla ziadna normalna x3ka za dajme tomu 10t e plus tych 2e co mam bokom na servis tak by som popozeral nejake 3ky e91 touring (i ked by som neviem ako jazdil v horach na zadokolke na retaziach :D ) no tam som uz mimo z toho ze co. tam su benzinaky s priamym vstrekom ? alebo skor diesla ? 318d by malo hadam stacit hmm? . Dakujem vopred za Vase rady. Zatial len taky vseobecny pokec by som bral aby som mal vacsi prehlad . Doma budem az v januari tak ked vtedy pripadne az koncom marca.

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: Kupa E91 pripadne X3 nejake rady a zhrnutie?

Streda, 5. Decembra 2012, 18:40

pistikova x5 - mas ju rovno v kosiciach, 4,4 jemne cez 10t?
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných