čo tak m-packet nato? a tie oranžové smerovky by som kľudne nechal, teraz dáva každý biele a do módy prichádzajú pomaly ale isto znova oranžové, už som tak na jednom bavoráku si povedal že ako to bohovo vyzerá
No M packet určite raz pôjde, ale v najbližšej dobe nemám ako. A mne sa tá oranžová na tej tmavomodrej od jakživa páči, ale aspoň bočné smerovky pôjdu biele, len tie moje predné svetlá neviem skúsim to ešte vyleštiť.
Menil si aj zotrvačník, alebo len lamelu, prítlačák a ložisko??? Mňa to čaká január-február, ale moc sa mi nechce meniť aj zotrvák pokial to nieje nevyhnutne nutné...
owner of the 6 cylinder symphony E34 520iT '93 - katOFF E39 523i '96 - katON
No ja by som skôr riešil podvozok, motor a pod. ako interier.. ale tak dať dole pogumovanie to sa dá za jedno poobedie aj s montážou... ak by som mal tvoje auto tak mne osobne sa viac páči Alpina ako M-packet, ktorý je na každom rohu... a nemyslím si že cenovo je to nejaký extra rozdiel... ale páči sa mi tvoja starostlivosť tak len tak ďalej...
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1
Vďaka, porovnávať Alpinu s M-packetom je ako porovnávať ženu a plnú nádrž oboje je proste k smrti boží Je ich síce málinko, ale neviem, teraz si mi dal vážne chrobáka do hlavy, keď zasa M je M.
no neviem... teraz ma asi všetci ukrižujú ale mne Mko príde ako lepšia sériovka... ale tak každého auto a každý ma iný vkus... ja robim svojho compacta tiež tak aby sa páčil predovšetkým mne...
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1
a teraz praktická stránka.... možno blbosť napíšem.... ale alpinu budeš síce zháňať ťažšie ale postupne čo by nemalo taký blbý vplyv na peňaženku kedže ťa nebude štvať to, že nemáš všetko hneď.... na druhú stranu m-packet je ľahko zohnateľný ale budeš naštvaný, že ho nemôžeš riešiť komplet.... a ďalšia vec alpinu môžeš skombinovať aj so sériou ... ale mať len m-packetový predok a zvyšok séria mi príde trocha trápne... ale to už sme asi v inej rovine...