... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

pby
Autor témy
Kraj: Prešovský

Clovek co mi pomoze pri kupe za proviziu

Nedeľa, 25. Novembra 2012, 16:50

Zdravim rozhodol som sa pre tuto moznost nakolko ja sam sa v BMW velmi nevyznam (chcem moje prev..) a ani nepoznam nikoho kto by sa velmi vyznal. Hladam cloveka ktory sa vyzna v E46 ma diagnostiku (bude vediet napojit auto) vie preskusat co treba (motor, spojka, prevodovka, podvozok - napravy, brzdy) Pozor nemusi to byt jeden mozu to byt napr: jeden zo zap. slovenska jeden z vychodu a ked najdem auto blzsie na zapad pojde jeden a opacne..

- co sa tyka provizie za diagnostiku a odbornejsiu obhliadku auta sa dohodneme neskor v SS a hlavne po dohode o takej spolupraci

Cize ked su tu taky borci mozte sa mi ozvat

POZOR: finty typu ze pomozes predat kamosove auto a budes hrat ze ste sa nikdy nevidieli umna neprejdu vzdy som nejako pisteny 8) potom sa nevyplati.. Hladam serioznost !
OO(||||)°(||||)OO

rebel
Kraj: Zahraničie

Re: Clovek co mi pomoze pri kupe za proviziu

Pondelok, 26. Novembra 2012, 10:29

ejha ty robis vyborove konanie a ak by sa ti niekto nepozdaval nedopadne dobre hej ? no isto sa ti nahlasi masa ochotnikov, ktori pojdu za kavu a hot dog pocuvat tvoje mudrosti :mrgreen:
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

pby
Autor témy

Pondelok, 26. Novembra 2012, 10:48

rebel napísal:
ejha ty robis vyborove konanie a ak by sa ti niekto nepozdaval nedopadne dobre hej ? no isto sa ti nahlasi masa ochotnikov, ktori pojdu za kavu a hot dog pocuvat tvoje mudrosti :mrgreen:

Trosku si to nepochpil :D nevadi cakal som aj take..

V prvom rade nerobim zaidne vyberove konanie hladam cloveka maximalne 2 ludi ideal vychod/zapda ktory pojde zomnou na obhliadku zhodnotit auto a pomoze mi vybrat dobry kus - mal by nieco vediet o E46 mal by mat diagnostiku to je vsetko, a zato som ochotny zaplatit.
Po druhe nikdy som sa tu nikomu nevyhrazal ze nedopadne dobre ! to si napisal ty a mal by si si take poznamky odpustit (alebo sa naucit citat chlape).. Napisla som ze ked sa ma niekto bde snazit odrbat, ze mi pomoze s diagnostikou a obhliadkou a zahraje divadlo ze na kamaratove auto (ktore predtym nikdy "nevidel") mi povie ze je ok len preto aby mi ho jeho kamos predal, tak sa mu to nevyplati, to znamena ze mi za vyjazd ani za nic nezaplatim ! Treba poriadne citat a nevypisovat somariny, ok ? A radesj k teme.. Vdaka
OO(||||)°(||||)OO

pby
Autor témy

Pondelok, 26. Novembra 2012, 10:53

rebel napísal:
A ked sme uz pri mudorstiach neviem preco by mal niekto pocuvat moje ? :lol: to si na to ako prisiel ??? Ja som ten kto bude chiet pocuvat mudrosti pri obhladke.. Takez cely tvoj prispevok totaaal OUT! A zatial s mudorstami si obtazoval len ty :thumbup:
OO(||||)°(||||)OO

Užívateľov profilový obrázok
creatine
Kraj: Žilinský

Pondelok, 26. Novembra 2012, 13:04

Máš už nejaké auto vybraté ?
Chevrolet Kalos 1.2 ex
Škoda Octávia II 1,9 TDI 77kw Ex
E46 330d 135 kw 184 hp Ex
E46 320d 100 kw 136 hp môj Ex cukrík

pby
Autor témy

Pondelok, 26. Novembra 2012, 14:06

mam niekolko akut, uz ich chcem len obvolat (aj ked s volanim mam uz skusenost vsetko OK, ako v inzerate a skutocnost je ina..) popreverovat WINka cez net a na 2-3 auta sa ist pozriet (aj s clovekom co sa vyzna a ma diagnostiku) a nieco vybrat ked bude co.
OO(||||)°(||||)OO

pby
Autor témy

Utorok, 4. Decembra 2012, 11:49

Hladma niekoho z okolia Rimavskej Soboti na preverenia jednej E46 cez diagnostiku za proviziu - Surne !
OO(||||)°(||||)OO

tom1283
Auto: BMW 328i E46
Kraj: Banskobystrický

Streda, 5. Decembra 2012, 18:12

pby napísal:
Hladma niekoho z okolia Rimavskej Soboti na preverenia jednej E46 cez diagnostiku za proviziu - Surne !
skús osloviť niekoho z tohoto zoznamu technicke-okienko/zoznam-bmw-diagnostikov-t41269.html
BMW E46 328i
Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 V8
Škoda Octavia III 2,0 TDi

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných