... všetko o BMW ...
DMC napísal:moze byta ten motor ti tam trosku zavidim
![]()
tusim, ze som ta videl uz zopar krat parkovat pred ministerstvom na spitalskej...
Le Gend napísal:Kolesa velmi pekne. Gumy mas runflat alebo obyc? Nevyskakuju ti plomby zo zubov, ked prechadzas cez elektrickove kolajnice a podobne nerovnosti ?
Co vsetko mas z Mpaketu ?
maros.x5 napísal:TrueDomino máš to pekne zladené, M-paket a tie kolesá sú naozaj brutal, vidím, že si tiež zaťažený ako ja na veľké kolesá, aj keď možno trochu na úkor komfortu, ale určite to stojí za to, tie Breytony vyzerajú naozaj dobre. Nejaké decentné podložky by sa už pod ne nezmestili ? Ináč, vitaj medzi nami, BMW positiv.
voMacK napísal:velmi pekna kara! Tu "Ancu" si zrejme cital u mna ze?
Fuxxo napísal:nooo paradny kusok, moze byt :-) jedine co mi tam troska vadi je cierna farba na kolesach, celkom zanikaju.. ale je to tvoja volba :-)
LOKI napísal:krasavecza tu dobu si s motorom nieco robil co sa tyka servisu ? vymena cievky apod ? Inak ako jazdis mesto/mimo a za kolko ? ja som mal stym istym autom 80%BA/mimo 10,5 a 50/50 cca 9,5
DMC napísal:Tiez som sa na jar rozhodoval, ze ci zobrat tieto kolesa v 19 alebo 18, a ci v striebornej, alebo ciernej :) nakoniec som isiel uplne opacnou cestou ako ty...cize 18 a hyper silver + 10mm podlozky.
Jacq napísal:Mne sa najviac páči tá štrikovačka na sedadle spolujazdca