... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
rebel napísal:dojmy su super je to taky tank:))) a je to aj dost zive na moje prekvapenie:):thumbup:![]()
![]()
Gratulujem ku kupe. Kupil si tu striebornu s bledym interierom co si ukazoval ? Ake mas prve dojmy ?
riso321 napísal:ahojte som novy stastny majitel x5:) potreboval by som poradit.byvaly majitel mi povedal, ze treba vymenit autobateriu, ze uz je slaba.je tam este od vyroby.tak sa chcem opytat aku znacku a aku silnu baterku do x5 3,0d 160kw?a este jedna otazka treba dodrzat nejaky postup pri vymene a treba baterku aj naprogramovat ako v e60???dakujem za kazdu radu:)
riso321 napísal:ahojte som novy stastny majitel x5:) potreboval by som poradit.byvaly majitel mi povedal, ze treba vymenit autobateriu, ze uz je slaba.je tam este od vyroby.tak sa chcem opytat aku znacku a aku silnu baterku do x5 3,0d 160kw?a este jedna otazka treba dodrzat nejaky postup pri vymene a treba baterku aj naprogramovat ako v e60???dakujem za kazdu radu:)
Steffanek napísal:netreba..nic...len zapojit..ziadne programovanie
riso321 napísal:Netreba ziadnu velku vedu len zaloz a idesahojte som novy stastny majitel x5:) potreboval by som poradit.byvaly majitel mi povedal, ze treba vymenit autobateriu, ze uz je slaba.je tam este od vyroby.tak sa chcem opytat aku znacku a aku silnu baterku do x5 3,0d 160kw?a este jedna otazka treba dodrzat nejaky postup pri vymene a treba baterku aj naprogramovat ako v e60???dakujem za kazdu radu:)