... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
michaltt napísal:Bruno : tiez som si to vsimol ako prve![]()
Kazdopadne kalendar vyzera dobre![]()
Co sa tyka fotky mna vs. fuxxo, nafotili ste mrte zaberov a vyberiete takyto pohlad spredu ? Naco ?![]()
Obaja to mame pekne znizene, u fuxxa vidno polovicu disku, mna nevidno skoro vobec. Myslim, ze ste tam mali ovela kajsie zabery. Ale to je len moj drbnuty nazor
michaltt napísal:Nehovorim ze sa mi to nepaci, fotky su skvele, akurat som chcel podotknut, ze ste z tych foto mohli vytiahnut viac. Mali ste tam aj lepsie zabery IMO. Thats all![]()
Fuxxo to ma najnizsie z bmwklubu, patrilo sa to ukazat.
bruno75 napísal:Kalendarik je pekny, trochu mi tam chyba nejaka pekna E60 M5, ale o inom som chcel - nechcem byt hnidopich, ale neda mi to - v mesiaci august je podla mna zle oznacenie auta E kodom, ja na fotke nevidim E9, ale E10T (resp. E20), t.j. 2002 turbo a to prve je tusim 2002 cabrio / targa (E10Cab) - to len preto, aby mala nepresnost nekazila inak velmi pekny kalendar
BTW ta ozajstna E9 by sa tiez sikla, tak snad buduci rok...
P.S. Kedy uz bude to cislo uctu, chcem si objednat?
Demkowicz napísal:myslim ze ja budem mat po cely rok otoceny ten kalendar na januar, to je nenormalna fotka tototo je ta nestastna Pežotova sedmička nie? zasluzila si vobec tak krasnu kulisu?
najsONE
se_alpina napísal:
tak tak E9 tam neni su tam len dve E10..jedna klasicka 2002 a dalšia 2002 Targa Cabrio
E9 mozno buduci rok..nemozeme dař hneď 1. rok všetky auta do kalendára![]()