vazne by ma zaujimalo preco taka cena... vidim odrhnuty ostrekovač svetlometov akurat.... islo by mi hlavne o to ci by ozaj bolo take spolahlive ako hovori... rad by som pocul nazor ostatných... :) http://auto.bazos.sk/inzerat/18495538/BMW-525-tds.php ide aj o to ze chcem uz predat moju baworačku a kupit si neico s cim by somsa odvazil ist ja neviem napriklad desi do chorvatska a nebat sa ze mi desi utrhne polku motora... aaa chcelo by to jedine BMW pretoze to je choroba a uz som moc nainfikovany..
ako sa hovori, za malo penazi malo muziky... chod vyskusaj uvidis, kazdopadne vsetci ti tu budu asi pisat ze to je TDSko do toho nechod, to je nahovno motor...
ja ho mam uz viac ako rok a zatial sa nemozem stazovat
"je plnej vybave okrem kozi ma to multifunkcni volant klima 2dvojzonova abs asr elektroni folie 4 krat el okna vsetko je plne funkcne auto je velmo zachovale ma to aj xenoni je spolahlive"
niekedy sa nemozem spoliehat na pravopis slovakov... lebo aj moj foter nieje v tomto genius.. ale tak uvidime... myslite ze by sa dalo kupil pekne spolahlive tdsko za 2000?... :) ak by ste mali nejake zaujimave inzeraty tak sem s ytm.. dakujem vopred... :)