... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

eerror
Autor témy
Kraj: Košický

Divna chyba e39 530d

Pondelok, 5. Novembra 2012, 21:08

Mam taky problemik .Raz za cas sa mi stane kuriozna vec vecsinou ked je motor studeny . Nastartujem a ked zapnem stretavacky motor zhasne pride mi to ako nejaky skrat .Ked znova chcem startnut zasvieti kontrolka zhavenia (samozrejme auto medzi tym nejde nastartovat myslim ako chytit ) asi na minutku ked kontrolka zhavenia zhasne tak v pohode startnem .
Skusal som tak ze ak auto je v otacka napr. 2000ot tak sa ten skrat to vypnutie motora nestane .Nerobi mi to casto raz za mesiac .Len ma zaujima co to moze byt ked zapnem stretavacky zo 100pripadov 1x motor zhasne .Ked je motor zohriaty na prevadzkovu teplotu tak mi to nespravilo ani raz . Stretol sa stym niekto ?

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: Divna chyba e39 530d

Utorok, 6. Novembra 2012, 08:23

Máš origo xenony,alebo hid sadu?Mal som auto čo skapinalo koli hid sade,ale aj koli prerazajucemu starteru xenonu original....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

eerror
Autor témy

Utorok, 6. Novembra 2012, 19:34

Tak mal som tam jedno svetlo original xenon a druhe nejake s hid sady bolo to supacke na pohlad obidve blastery ine :) a tedy to sem tam spravilo asi pred tyzdnom odisiel blaster original som myslel ze len ziarovka ale ta riadiaca jednotka (blaster).
Neoriginalna ziarovka stala 30e tak som kupil novu sadu HID zapojil no a nedavno mi to tiez spravilo to vypnutie motora

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Streda, 7. Novembra 2012, 19:26

btw balast nie blaster a origo osram/philips stoji 35e a je niekde inde ako tie cinske <>

nemas tam niekde odizolovany kabel/skrat?
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

eerror
Autor témy

Sobota, 10. Novembra 2012, 20:05

Sorry za ten preklep Balast (nie blaster). Vec vyriesena skratoval jeden nezailzolovany kablik

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní