... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

. Je tu neskutočne veľa skvelých áut, za všetky spomeniem asi fuxxovu E46, ktorá je dokonalá.
 . Je tu neskutočne veľa skvelých áut, za všetky spomeniem asi fuxxovu E46, ktorá je dokonalá.   Samozrejme, nebolo by to zadarmo, na cene by sme sa mohli dohodnúť, ak by to bolo aktuálne a dielo by som poslal dobierkou napríklad. :)
 Samozrejme, nebolo by to zadarmo, na cene by sme sa mohli dohodnúť, ak by to bolo aktuálne a dielo by som poslal dobierkou napríklad. :)  Určite sa tu nájde veľa ľudí, ktorí by si radi nechali svojho BMW miláčika zvečniť, alebo nie? Nechávam na posúdenie. :)
   Určite sa tu nájde veľa ľudí, ktorí by si radi nechali svojho BMW miláčika zvečniť, alebo nie? Nechávam na posúdenie. :) 
  ), ale hlavne by som chcel potešiť majiteľov týchto naleštených bavorských zázrakov. :)
 ), ale hlavne by som chcel potešiť majiteľov týchto naleštených bavorských zázrakov. :)

No a peniaze sa vždy zídu, tak to teda skúšam takto. Veľmi rád by som kreslil nejaké to BMW, ale len tak pre seba to nie je ono.
 No a peniaze sa vždy zídu, tak to teda skúšam takto. Veľmi rád by som kreslil nejaké to BMW, ale len tak pre seba to nie je ono.  

treba si ujasnit priority bratku a ver ze nejake pojebane bmw urcite priorita nieje aj ked v 17tich mozno hej
  treba si ujasnit priority bratku a ver ze nejake pojebane bmw urcite priorita nieje aj ked v 17tich mozno hejhessy napísal:treba si ujasnit priority bratku a ver ze nejake pojebane bmw urcite priorita nieje aj ked v 17tich mozno hej

. Mne by na vozenie úplne stačil aj starý Passat 1,9 TDi, ale také auto proste nemôžem kúpiť (ako som písal: "...podmienkou je automatická prevodovka a rok výroby minimálne 2008 kvôli príspevku zo soc. poisťovne... zo zákona auto musím vlastniť minimálne 7 rokov..")
 . Mne by na vozenie úplne stačil aj starý Passat 1,9 TDi, ale také auto proste nemôžem kúpiť (ako som písal: "...podmienkou je automatická prevodovka a rok výroby minimálne 2008 kvôli príspevku zo soc. poisťovne... zo zákona auto musím vlastniť minimálne 7 rokov..")