Neda mi to nepodelit sa s vami o foto mojho najkrajsieho zazitku:) z dovolenky na Kanarskych ostrovoch-Tenerife. Pri jednej prechadzke mestom som ju nahodne videl prejst okolo nas.Nakolko je to moje auto snov

od Bmw vzdy som ho obdivoval a mal na plagatoch,bohuzial nazivo som ho este nevidel,tak sme sa ho na druhy den vydali s priatelkou hladat.Asi po 2 hodinach na 35 stupnovych horucavach sme ho nasli stat pred jednym hotelom.Zacal som si ho fotit a slintat

a vravim si konecne ho videm na zivo.Zachvilu knam prisiel jeden pan z recepcie hotela a bol mi trocha povedomy.Frajerka mi hovori ze je to ten pan ktory sedel noc pred tym v tom istom bare co mi a smial sa nanas ako sme tam Tancovali

.Povedal nam ze pozna majitela toho auta a ze ked sa nam tak paci ze mame dojst vecer ,ze uz tam bude aj majitel. Samozrejme o siestej uz sme tam nedockavo cakali,nakoniec prisiel majitel auto cca 50tnik bol z estonska,uplny pohodak doniesol kluce nastartoval,vsetko poukazoval, bola to 2005 r.v najazdene 25000km motor isiel krasne ziadne zvuky od vanosu ,proste nadhera.Trocha sme pokecali a nakoniec mi vravi ze ked je to moje auto snov tak ze ci sa nechcem ist kusok snim previest. A poviem vam ze je to nadhera. Je to nieco uplne ine nez klasicke Bmw Je to uplny original a žiadna tuctovka. Skoda len ze su stale take strasne drahe.......