johnyfly1 napísal:uz si navaril to uchytenie stabilizatora? ako to slo v pohode? caka ma to iste

Po kupe mi predok auta "plaval". Super pristup s identifikaciou poruchy mali vo firme BAYERN partner s.r.o vo Zvolene na Neresnickej, kde mi auto zadarmo zodvihli a povedali co bude treba objednat. Tam som aj objednal vsetky nahradne diely, konkretne stal drziak 20€. Hned som bral aj gumy, matice a obijmky. Cuduj sa svete original bavoracke diely spolu 50€. Lutujem ze som nevymenil a neobjednal aj druhy drziak. K samotnej vymene. Nie je to nic zlozite ked sa auto zodvihne na zdvihak. Demontujes stabilizator. Stare zvary na drziaku mi chalani pedantne odvrtali (kedze odbrusit je to problem) a CO2 navarili naspät. Ale aj tak lutujem ze som hned nedal vymenit aj druhu stranu. Vymena trvala cca 1 hodinu. Este sa vratim k tejto firme. Bez problemov mi popozerali cely spodok auta vyjadrili sa k stavu. Dostal som od nich aj podlozky pod EVC a par reklamnych predmetov, hoci som si tam opravu nedal robit. Bolo to zdarma, na pockanie. Rad sa tam este vratim.
Chalani mi poradili aby som nalial do auta olej Liqui Moly 5W40 hoci tam predtym bol Castrol.
Este pridavam katalogove oznacenie toho drziaka: 41118151122