... všetko o BMW ...
jakubb88 napísal:mozme to preprogramovanie zorganizovat ale domov sa vraciam az na vianoce :-))) no ja som skusal ten modul odpajat ale neviem ktory kabel....lebo ked odpojim ten dvojzilovy tak je totalne ticho v aute
jakubb88 napísal:no ved samozrejme ze cez vianoce urcite sa nikto pracou zaoberat
nebude:))) pojdem vyskusat tu diag. do bmw ze budem presne vediet co je vo veci lebo takto je to naslepo minanie penazi..inac vsimol som ai ze kes auto stoji dlhsie ako den tak vsetko ide v pohode a asi tak po hodine to zacne sekat. cize moze byt problem niekde s prehrievanim niecoho??
Michal NR napísal:Ten velký biely vôbec odpajať netreba.Odpoj ten malý čierny čo doňho idú 2 káble.A keď ten šteker čo si odpojil z bluetooth modulu prepojíš káblom pôjde ti aj cd menič.Ja som si to tak spravil a fachči to super.Takže páni, taky isty problem. Pri jazde radio vyplo zvuk, zamrzol iDrive. O chvilu sa restartoval a nesiel aj tak.
Odpojena baterka, komplet reset, pomohlo, cca na 1 den.
Znova to iste.
Riesenie:
Odpojenie ULF - problem s bluetooth
Postup na odstranenie problemu pre 5er, E60, 2004 pred FL
V kufri auta na lavej strane z boku je kryt, ktory drzia 2 umelohmotne skrutky (tak ako na druhej kde je baterka) - vybrat kryt
z boku zbadate striebornu skrinku, to je presne to co robi ten problem, aspon mne
dajte dole aj ten bocny koberec aby ste mali lepsi pristup.
zo spodu skrinky je konektor, taky velky, ja ho mam biely, ten treba odpojit
Je na nom poistka, treba ju potiahnut dole a presunut na opacnu stranu.
To je vsetko, radio nebude sekat, sice vam nepojde bluetooth, a CD menic, ale neseka to. Druh riesenie kupit novy ULF modul