ahojte nevie mi dakto poradit ako to odobrat mam kupene nove cierne a nechcem tam tie chromove ale nvm ako to odobrat . prosim ak to uz dakto robil nech mi napise pekne dakujem
dverové sú len narazené, dávajú sa dole dosť blbo, takmer vždy sa prehnú tie pod zadnými bočnými okienkami sú nalepené na obojstranne lepiacej páske, idú dole ľahko, treba opatrne odrezať a tie dlhé od zrkadla po c.stlpik, tie sú naskrutkované, idú dole ľahko, skrutka po skrutke
dikes chlapci uz to podla toho spravim hadam nic nedoserem. a este jena ot. kto ma tiez coupe s ciernymi listami mate ti listy matne ci leskle lebo ja mam matne su to origo. z bavarie a nvm ci ich take nechat alebo este striekat aby to bolo ako original m packet
co ti vrzga tie listy pri jazde ale nech vrzga hlavne ze to vyzera boha za tie peniaze som dal za komplet 450 ecok
Hej pri prejazde malymi nerovnostami to cele vrzga ako v nejakej dacii kurna musim to but vymenit za chromy naspat alebo ich skusim nastriekat na ciernu lesklu lebo vrzgaju dvere o te listy... Skusam kadeco od silikonoveho oleja a pod... Ale vydrzi max 3 dni a potom zase cize sa priprav aj na upgrade audio systemu aby si to nepocul
Co ti pere 450???? Si mal zaniest auto do lakovne a za 100-150 by si to mal cierne jak lusk....
--------------- Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo ----------------- Doska na cibulu