Nedeľa, 21. Októbra 2012, 19:41
zdravim, nikde som podobnu temu nenasiel tak zakladam novu. mam e36 compact s jednou nadrzkou na nemrznucu zmes, ostrekovac je deleny - jedna hadicka ide dopredu druha ide na zadny ostrekovac. problem je v tom ze ostrekovace nejdu.
1. poistky som pozeral su v poriadku
2. zmeral som napetie na konektore od motorceka a bolo tam 0,34V v klude ked nema fungovat a + -11,5V podla toho ci spustam ostrekovac dopredu alebo dozadu.
3. skusal som napojit motorcek priamo na baterku a fungoval , konektor je dobry kontakt ma
dalsia vec co som zistil - ked je konektor zapojeny na motorceku a potlacim packu stieracov dopredu alebo dozadu spustaju sa mi vzdy aj predne aj zadne stierace. ked kabel od ostrekovaca odpojim vsetko funguje tak ako ma - zatlacim packu dopredu ide zadny stierac pritiahnem dozadu (k sebe) idu predne stierace...
tak sa teda pytam v com moze byt chyba v packe od stieracov ? a nemalo by na konektore v klude byt 0 V a nie 0,34V (mi to pripada ako keby bol predraty kabel a prerazalo napätie) nestretol sa niekto s tymto problemom ?