... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
tomikadze napísal:Ahojte viem ze sa to uz riesilo kadetade ale mam otazku.
Ak by ste mali rozpocet 10 000Eur isli by ste do starej X5??????
Premyslam ze kupit nieco za cca 8000 a 2000 nechat hned na servis.
Ale otazka je aku X5 kupit, v takejto cene su tak 2002 a podla mna vsetko stocene km.
Nie je to velke riziko s takymto rozpoctom??? Alebo je to naozaj tak dobre auto ze aj takyto rocnik s dajme tomu 300 000km je stale auto ktore za to stoji?????
Chcem nieco silne pre rodinu po tomto co sa teraz deje na cestach... Rozmyslam o benzinovom 3.0i alebo 3.0D /toho sa bojim/.
Co by bolo potrebne prve urobit pri tychto dvoch autach po kupe???
Dakujem velmi pekne.
rebel napísal:... tieto vase ''slovenske dedinske'' radyKazdy len '' nemas na to, nekupuj to, to je drahe a bla bla bla.
Co si ma kupit fabiu a cely zivot sa len obzerat za poriadnym autom? Nech si kupi chlapec x5, aj keby ju mal za tyzden predat, aspon sa tyzden povozi na poriadnom aute.
JamoX napísal:aj ja mam x5 tak ho nestraste.ten servis neny az taky strasny a tie sumy co tu davate ano ale gumy nekupujes kazdy rok turbo vstreky su drahe aj v inych znackach aut.tak neviem ocom pisete ze drahe a samozrejme zalezi kde auto servisujes
Ake dedinske rady? Pisem niekde ze na to nema?
Ano ked nema prijem aspon 1500ecok tak moze naozaj na take auto rovno zabudnut. Leda ze nebude jest, pit a hude byvat v kufry toho auta tak si vystaci aj s 700evrami.
Sam mam bmw, viem kolko do toho lejem penazi. Keby som nezarabal co zarabam tak auto mi stoji pred domom alebo som nuteny ho predat, lebo tam tisic hentam tisic, teraz dosla zima zas 750euro za pneu atd atd.
Mas take auto, tak nechapem o com tu tocis....
P.s poslednu vetu co si napisal je taka p... ako keby ju pisal nejaky 20rocny sopliak.
JamoX napísal:Nikoho tu nestrasime, piseme fakty, taketo auto si co to vypyta. Moze mat stastie ze kupi dobry kus a bude sa vozit, alebo moze sa stat ze kupi kus ze sa posere zo servisu. Tak isto aj dobry kus si co to popyta, netreba zit v sne , diely v bmw stoja stale tak isto ako pred 10timi rokmi.
A davat tam nejake smejdy a nie origo bmw tak to potom vyzera stymi autami na svk, autu tteba dat do co pyta a nie vselijake jazdene, popríade druhotriedne komponenty ( nevravim ze vsetko z druho vyroby je na figu)
(vyskujem do vysky svojho platu a ked jednoducho na to nemam tak nebudem machrovat a kupim si nieco na co mam)
A bezne naklady tiez nie su male. Takze clovek s priemernym platom na svk (800e) take auto nema sancu uzivit.
Ad k pneu, ja davam kazdy rok nove zimne aj letne kedze spravim skoro 70000km
Ale kludne robte si co chcete kupte si na uver aj F10 a potom zivorte je mi to osobne jedno, vidim tskych ludi okolo seba celu kopu, auta na uvery/leasingy a ked sa im to pojebe tak placu co stoja opravy respektive im tomstoji pred domom lebo pri zavaznejsej órave v radovo x tis eur mozu tak brat dalsi uver.
Hlavne sa smejem nad ludmi co maji problem s E70 za 50000e a idu si po radu na bmwklube. Vsak do pici ked sa mi pojebe auto tak ho donesiem do servisu a tam mi ho opravia a idem sa dalej vozit, v zivote by ma nenapadlo si to diagnostikovat cez pismenka na bmwklube a potom co, dostane radu co stym je a si to pred domom sam opravi?? Lol
rebel napísal:JamoX daj si fackubo sa mi nechce reagovat na tvoje zvasty a ekonomicke vypocty kedy a ako zaobstarat auto.
Bmw klub nie je o tom, ze namas na servis, skor, ze chces dat svojmu bmw o cosi viac ako len servis. Je to aj zdielanie ... Ale to nevypocitas svojou kalkulackou, daj tu facku a bude klud