... všetko o BMW ...
ghost77 napísal:
na druhom horizonte treba ist dole z plynu. Aspon na nasich autach. Ak napriklad ides z pravej strany pripadne niekoho tam predbiehas je to este horcie a idealne miesto, aby si sa tam fatalne roztocil. Uz som tam viackrat bol v situacii, ze som sa na chvilu zamyslel, ci to bude aj o 100 metrov este stale fajn. Hlavne, ked mas vedla seba auto.
Fahrzeuggeschwindigkeit in km/h
U/min 7900 Verlust beim Schalten
1.Gang 58.4 3360 U/min
2.Gang 101.6 2623 U/min
3.Gang 152.1 2081 U/min
4.Gang 206.5 1477 U/min
5.Gang 254 1185 U/min
6.Gang 298.8
zo 4. do 5. radim mozno 100 m (pri dobrom vyjazde) pred zaciatkom stupania. rychlost na horizonte odhadujem niekde medzi 210 a 225. Netusim presne otacky. Ale chcelo by to kratsiu patku obzvlast v tejto pasazi do kopca.
MattyX napísal:zkousel jsi teplotni stitky aby jsi vedel kolik trebas mas teplotu ma zadnich brzdach aby jsi vedel jakou smes by jsi tam potreboval ? 2500 v zadu jsou do provozu super , pak by stacil upgrade na DS 3000 ktery maji daleko vyssi tepelnou stalost pri vysokych teplotach , a nevim kolik stoji pagidy , ale feroda do APcek stoji strasnou raketu tak by me to jen zajimalo :)
SmartBastard napísal:Nie, zatiaľ som to neskúšal, zadné sa iba teraz nahodili. Ak sa nemýlim, tak tie Pagidy R29 majú rôzny materiál vpredu a vzadu, práve kvôli tepelnej stálosti a odolnosti. Cenu si nepamätám, ale myslím, že okolo 180EUR za set, myslím, že zadné boli o málinko lacnejšie.
ghost77 napísal:
rozny material pri tom istom oznaceni platniciek? Kto to tvrdi?
BMW328i napísal:dufam, ze sa nenahnevas ale dneska som odfotil dufam tvoju farebnu dvojicku..:) kvalita fotky nic moc na rychlo som odfotil mobilom v robote..:)
SmartBastard napísal:Tak nejaky dôvod bude prečo sú jedny zadné a druhe predné nie? Alebo ide čisto o veľkosť?
slevin napísal:Som zvedavy na tvoje casy. Inak aky mas najlepsi? Na druhom horizonte mas aku rychlost? Lebo mne sa tam tak odlahci auto ze sa mi presmyknu kolesa. aj na slikoch. Rychlost tam mam 200+ Vsimol si si nieco take aj ty? Musim si dozadu navrtat gtr kridlo :)
X6
ghost77 napísal:
este k tomu odlahceniu auta, a co robi horizont, ked ho ides sprava (50-ta sekunda):
http://www.wat.tv/video/eurosport/slova ... f1o7_.html