Asi už tretí krát sa mi stalo, ako keby mi nešlo turbo. Počujem ho ale len tak tlmeno a auto nemá do 3000 otáčok výkon. No vždy ked sa mi to stalo a trošku som to vytočil tak sa to rozbehlo a išlo to v pohode. Dnes som auto vytiahol z garáže a nie nie to rozbehnuť a spotreba bola o dosť vyššia.....skúšal som sa voziť pár km ale nič. Potom som auto odstavil a asi po pol hodine som išiel pozreť do servisu (bolo už zavretééé ) a po naštartovaní to išlo úplne normálne aj spotreba normálna aj všetko.... Som z toho ko.ot....... Zajtra idem na diagnostiku ...kedže palubak nevyhodil nič ,,,,
Neviem c to bude DPF....Bc to zvikne vyhadzovat nie? Ja mam este len 74000km... To je dost skoro na dpfko nie......a jazdil som vacsinou 2500km na jeden krat ...mesto iba velmi malo....
zajtra idem na diagnostiku tak sa uvidí....dúfam že majster mechanik má dobru diag....aby mi tam vlastne niečo aj perčítal... ...ak nie tak budem asi musieť zbehnuť do TT za Simikom.... z príspevkou čo tu od neho čítam vyzerá že sa vyzná.. ..
....chyby sme vymazali a boli sa voziť s diag. a porovnavali hodnoty všetký možné aj nemožne od paliva až turba a všetko je ok....vraj to bol výpadok regulátora tlaku paliva. Je možné že ho budem museť vymeniť ale zatial to ide a je to v poriadku bez chýb....tak uvidíme