... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

zanderspin
Autor témy
Auto: bmw 320d
Kraj: Žilinský

nejde mi pridat hlasitost na radiu prosim o pomoc...

Utorok, 16. Októbra 2012, 17:24

Zdravim Vas Pani potrebujem pomoct lebo nejde mi pridat zvuk na radiu ale radio je plne funkcne lebo som ho skusal v inom aute a tam pekne islo a aj repraky su funkcne lebo bol som pri elektrikarovi a ten mi to premeral ale chybu nenasiel tak preto Vas ziadam o pomoc...

PetoK

Re: nejde mi pridat hlasitost na radiu prosim o pomoc...

Utorok, 16. Októbra 2012, 19:58

To si bol u nejakého riadneho elektrikára... :lol: :lol: :lol:

odkial si? Dobehni, rozchodím to...

zanderspin
Autor témy

Utorok, 16. Októbra 2012, 21:08

Ano riadny elektrikar mi to pomeral a vsetko bolo v poriadku a ani on nechapal preco to nejde... Ja som z okresu Namestovo a ty si priamo zo Ziliny???

PetoK

Utorok, 16. Októbra 2012, 21:42

Ano, zo ZA... vzhladom na dialku, skusim poradit... Ak teda radio funguje v inom aute OK a tym padom mozme vylucit chybu priamo v radii, chybny, resp. spinavy enkoder volume, nemas nahodou problem na MFL volante, tlacitko v +/-vol v skrate a pod. ? Vtedy radio nereaguje na otacanie enkoderu a riadi sa datami po I-BUS. Skus to hodit na nejaku profi diag a zameraj sa na korektne snimanie stavu tych tlacitok, a ci to spravne komunikuje. Ak sa Vam to nepodari odstanit, kludne dojdi, poriesime...

zanderspin
Autor témy

Streda, 17. Októbra 2012, 19:55

ok vdaka za radu skusim to poriesit cez tu profi diagnostiku a ak by mi to neslo nadalej tak sa ti ozvem a dohodneme sa kedy by som mohol prist a pozries mi to... zatial vdaka za radu...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných