... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

brum17
Autor témy
Kraj: Bratislavský

E46 - Silny buchot zozadu

Streda, 10. Októbra 2012, 01:05

Zdravim,

uz par mesiacov ma na mojom aute otravuje neprijemny klepot vychadzajuci [zrejme] zo zadnej napravy, najvyraznejsie sa to prejavuje pri nizsich rychlostiach v pravotocivych zakrutach.... keby som mal popisat ten zvuk, tak mi prijde ako keby niekto silno klopkal na nieco drevene, umelohmotne, alebo tak.

auto mi znamy zobral na STK a vravel, ze to moze byt niektory zo silentblokov zadnej napravy, ale ze on nato nema vercajch, tak mi to nespravi.

Nenasiel by sa tu please niekto z BA, alebo okolia, co by sa mi nato kukol [samozrejme zaplatim], pripadne aspon poradil, v ktorom servise by to vedeli spravit za "ludove ceny" ? :)

Vopred diky!

Užívateľov profilový obrázok
cobra
Auto: E46 BMW 323ci
Kraj: Bratislavský

Re: E46 - Silny buchot zozadu

Streda, 17. Októbra 2012, 10:24

ahoj mal som taky problem aj ja a bol tam niekde vzadu povoleni srob oprava ma stala 27e ale netvrdim ze mas to iste

Užívateľov profilový obrázok
Roland85
Auto: BMW E46-320d/100kW
Kraj: Banskobystrický

Re: E46 - Silny buchot zozadu

Streda, 17. Októbra 2012, 19:06

brum17 napísal:
Zdravim,

uz par mesiacov ma na mojom aute otravuje neprijemny klepot vychadzajuci [zrejme] zo zadnej napravy, najvyraznejsie sa to prejavuje pri nizsich rychlostiach v pravotocivych zakrutach.... keby som mal popisat ten zvuk, tak mi prijde ako keby niekto silno klopkal na nieco drevene, umelohmotne, alebo tak.

auto mi znamy zobral na STK a vravel, ze to moze byt niektory zo silentblokov zadnej napravy, ale ze on nato nema vercajch, tak mi to nespravi.

Nenasiel by sa tu please niekto z BA, alebo okolia, co by sa mi nato kukol [samozrejme zaplatim], pripadne aspon poradil, v ktorom servise by to vedeli spravit za "ludove ceny" ? :)

Vopred diky!

nazdar...u mna bol problem v silentblokoch c.2 tieto vrzgali a c.4 tieto buchatali...ale ked som to uz mal rozobrate..tak som vymnil aj c.3,6,14 aj tycky aj silent stabilzatora a zrazu nastalo ticho na zadnej naprave...takze popici... http://bmwfans.info/parts/catalog/E46/S ... uspension/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných