... všetko o BMW ...

nadro napísal:konkrétne auto sa tu preberalo viac krát je to stočenica ako hrom. Ruky preč!!!!!!!!

.Na elektronoch mal trošku škrabance od obrubníka ale len z jednej strany,inak za tú cenu pche nazaj nekúpite nikde a nikdy možno o pár rokov.
 .Na elektronoch mal trošku škrabance od obrubníka ale len z jednej strany,inak za tú cenu pche nazaj nekúpite nikde a nikdy možno o pár rokov. 

rebel napísal:Co tam po najazdenych km ? Ak ma povedzme 200 000 bola nejaka vec menena, ak ma 400 000, tak bola menena uz druhy krat, je to jedno. Treba ist pozriet, vyskusat a ak sa lubi, tak zobrat a nie spekulovat, ake asi je, co povedal jozko ferko ignac.
Ak sa ti paci, chod ho pozriet, cena je dobra a ak treba nieco opravit ? To ale bude treba aj o dva litre drahsom, tu mas dvojku na servis hned vo vacku.

BMW530DIESEL napísal:Poznám to auto cez známeho z RK,je na tú cenu až moc dobré, km nestočené,pôvodne to mal jeden človek taktiež z Ružomberka-mal to ako cukríkové auto!Ten si záznamy starostlivo písal,takže úplná blbosť čo sa tu píše!Chodím cez Lipťák a videl som to auto dokonca osobne na pumpe vyzeralo veľmi pekne,chalanisko ešte aj šiltovečka BMW.Na elektronoch mal trošku škrabance od obrubníka ale len z jednej strany,inak za tú cenu pche nazaj nekúpite nikde a nikdy možno o pár rokov.
Aj ja ked som dávnejšie predával svoje Bmw e 30 osierali mi auto a pritom pravda bola úplne iná.Realita Slovenska

Ja som si dal predné sedadlá očalúnit do original bmw kože,pretože tak isto mám tento svetlý interiér a stálo ma to necelých 300 eur za oba predné sedadlá.Ono táto svetlá koža je krásna ale trošku komplikovaná, ked som ja bmw kupoval malo malú dierku na sedadle,nechal som to tak, no v priebehu pár mesiacov sa to jemne zhoršilo.Kedže som kožu nečistil na zošúchaných miestach jemne zažltla a zosivela,neriešil som lebo som vedel že to budem čalúniť
  Ja som si dal predné sedadlá očalúnit do original bmw kože,pretože tak isto mám tento svetlý interiér a stálo ma to necelých 300 eur za oba predné sedadlá.Ono táto svetlá koža je krásna ale trošku komplikovaná, ked som ja bmw kupoval malo malú dierku na sedadle,nechal som to tak, no v priebehu pár mesiacov sa to jemne zhoršilo.Kedže som kožu nečistil na zošúchaných miestach jemne zažltla a zosivela,neriešil som lebo som vedel že to budem čalúniť