... všetko o BMW ...
Duplo napísal:Mohol si si prist zajazdit tento vikend na SK ring. Martin M. testoval AP Racingy.
Dalo sa jazdit ako v sobotu (Time Attack + Slalom), tak aj v nedelu (Totalcar.hu Trackday). Mohol som ti porozpravat nejake detaily o Lole SP300R
ghost77 napísal:
Pagid yellow R29 mas komplet predok u mna v garazi a zadok u seba, ak sa nemylim. Cuvas?![]()
Prehodit na apckach otazka desiatich minut aj s montovanim kolies.
SmartBastard napísal:Som si nebol istý, či to je predok, alebo zadok, krabica vyzerá v podstate rovnako
Ale čo robia tie druhé ešte u teba?! Som myslel, že si ich ešte neobjednal, toto musíme ešte v sobotu prehodiť!
A rozprával som sa s traťovými komisármi, že ti budeme musieť dať 200kg záťaž do auta ...
slevin napísal:Som zvedavy na tvoje casy. Inak aky mas najlepsi? Na druhom horizonte mas aku rychlost? Lebo mne sa tam tak odlahci auto ze sa mi presmyknu kolesa. aj na slikoch. Rychlost tam mam 200+ Vsimol si si nieco take aj ty? Musim si dozadu navrtat gtr kridlo :)
X6
ghost77 napísal:
na druhom horizonte treba ist dole z plynu. Aspon na nasich autach. Ak napriklad ides z pravej strany pripadne niekoho tam predbiehas je to este horcie a idealne miesto, aby si sa tam fatalne roztocil. Uz som tam viackrat bol v situacii, ze som sa na chvilu zamyslel, ci to bude aj o 100 metrov este stale fajn. Hlavne, ked mas vedla seba auto.
Fahrzeuggeschwindigkeit in km/h
U/min 7900 Verlust beim Schalten
1.Gang 58.4 3360 U/min
2.Gang 101.6 2623 U/min
3.Gang 152.1 2081 U/min
4.Gang 206.5 1477 U/min
5.Gang 254 1185 U/min
6.Gang 298.8
zo 4. do 5. radim mozno 100 m (pri dobrom vyjazde) pred zaciatkom stupania. rychlost na horizonte odhadujem niekde medzi 210 a 225. Netusim presne otacky. Ale chcelo by to kratsiu patku obzvlast v tejto pasazi do kopca.
slevin napísal:nastastie som tam zatial ziadnu vaznu koliziu nemal, no par krat som uz bol doslova dosraty, ci ma to nestoci niekam. najhorsie je, ze za kopec, nie je vidiet a clovek nevie naco tam moze natrafit. neviem presne kolko mi da 4-ka (220+) 5-ku tam nemusim radit.
SmartBastard napísal:![]()
![]()
iPhonom .. viem, viem .. musím spraviť nejaké normálne fotky. Som išiel s mojím bratom odparkovať Mko a zastavili sme sa v Avione, a keď tam tak stáli obidve autá vedľa seba tak mi to nedalo