... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

wrx11
Autor témy
Auto: BMW 330d
Kraj: Banskobystrický

Vola na pravom prednom kolese...

Sobota, 13. Októbra 2012, 17:32

Caute ... potrebujem poradit nakolko sam na to akosi neviem prist. pocas jazdy hlavne ked je nerovna vozovka mi sem tam akoby potiahne na pravu stranu a potom ja zase trosku klud proste sem tam ma tak stiahne na pravu stranu. viem ze je vola v pravom kolese podla toho ze ked schadzam z garaza tak mam vytočene kolesa a schadzam z chodnika a v tedy v tom pravom kolese akoby nieco puklo presne tak akokeby bola niekde vola.myslel som ze to bude riadenie a tak som ho dal repasovat no zase je to to iste.vymenil som aj komplet ramena. neviem co to moze byt kde tam moze byt vola.prosim ak viete poradte mi :cry: dakujem je to 330d M57

wrx11
Autor témy

Re: Vola na pravom prednom kolese...

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 20:43

hmm no neviete mi asi poradit :( boze co to moze byt netusim ](*,)

Užívateľov profilový obrázok
Sk1r3x
Auto: AUDI A6 C7
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 21:52

vybitý čap riadiacej tyčky a možno aj stabík , predpokladám , že keď ideš pomaly cez nerovnosti tak počuješ pri nabehnutí na ňu buchnutie ako keby tvrdý doraz

wrx11
Autor témy

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 21:57

teraz som na fore cital ze to moze byt aj tyč riadenia. no napadlo ma že chalan ktory mal toto auto pred tym menil riadenie no tyč riadenia zalozil opačne čize volan bol v priamom smere otoceny o 180 stupnov a tak len vymontoval volant a dal ho do roviny.može to byt aj tym že je to rozhodene??? dakujem

Užívateľov profilový obrázok
jurix
Auto: BMW E70 3.0D 173KW
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 22:11

no to vyzera na stabilizacnu tycku.... aj ked mne robilo to iste..a nakoniec to bol pravy tlmic vyteceny ,vymlateny.... najlepsie na jamu a poskusat tycky ...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní