... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

kobe14
Auto: BMW E60 530d
Kraj: Trenčiansky

Re: ano či nie ZEDER ??

Piatok, 12. Októbra 2012, 09:17

Chalani, ja vám poviem takto lacná poistka podľa mňa nie je poistka, veď uvidíte pri poistnom plnení, aby ste potom neboli prekvapení. Môj názor je allianz, žiadne problémy a aká koľvek malá škoda bola do 7 dní preplatená. Platím cca 870 € ročne. Pri takomto aute nemať na poistku 1000 € ročne radšej by som si ho nekúpil.

Asvo41 napísal:

a nad defendlockom si neuvažoval? tiež mechanicke zabezpečenie nad tym rozmyšlam teraz v poslednej dobe + ten dvojcestny alarm to by mohlo zlodeja odradiť ked bude mechanicke zabezpečenie aj alarm
su to hajzlici zlodeji kupiš si auto a ešte kde ake poistky a zabezpečovacie zariadenia za stovky ero a neaky parchant to šlohne za 3minuty :evil: #-o

to by bola dobra cena teda lebo mne čo nukali v čadci a žiline všetko okolo tych 1000+ [-o<
to by som bral veru

matias1
Auto: BMW 530xd touring
Kraj: Žilinský

Piatok, 12. Októbra 2012, 09:53

kobe14 napísal:
Chalani, ja vám poviem takto lacná poistka podľa mňa nie je poistka, veď uvidíte pri poistnom plnení, aby ste potom neboli prekvapení. Môj názor je allianz, žiadne problémy a aká koľvek malá škoda bola do 7 dní preplatená. Platím cca 870 € ročne. Pri takomto aute nemať na poistku 1000 € ročne radšej by som si ho nekúpil.

:thumbup:
BMW 530xd TOURING

Užívateľov profilový obrázok
Asvo41
Auto: BMW 520d E60 lci
Kraj: Žilinský

Piatok, 12. Októbra 2012, 11:30

no mam prakticku skusenoť s dvoma poisťovnami a ani jedna neni dobra ešte ked som mal ochcavku tak bol problem vyplatiť plnenie jednalo sa o škodu 1300eur ktora my vzinkla vyplatili o neakych 300eur menej po viac ako 2mesačnom naťahovani a pisani listov a podobnymi vecami ](*,)

toto je pripad mojho otca
peugeot 308sw 2006 auto malo v čase nehody18 mesiacov rozhodnutie bolo že sa bude plniť s havarinej poistky nie zo zakonnej škoda bola vyčislena vtedy na 5300ero opravovane v peugeote, vyplatili 2400 s neakymi centami praratame na eura, je to doteraz na sude :cry:
poistka sa vtedy platila aj zo zakonnou 1150e

včera sa stala na firemnej dodavke ma sa plniť zo zakonnej som zvedavy

takže nemam určite v plane živiť poisťovne, ale idem aj ja dnes zaisť do wusterootu a informovať sa ake maju podmmienky
keby som vedel že nebudu robiť problemy tak to zaplatim, zatial
idem dať dvojcestny alarm a plus vypinač
Obrázok

PRÍBEH - Moja e60

RACERMAN
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 12. Októbra 2012, 12:57

Cez SS odporucim chlapa co robi neseriovy zabezpecovaci system pre vozi BMW, AUDI, VW GROUP.
Montaz trva cca 3 - 3,5hod

System funguje uplne perfektne odist z autom je prakticky nemozne jedine tak odtah.

Viac k tomu tu nenapisem ani nepoviem ak ma niekto zaujem SS poskytnem cislo to je vsetko.

Ako je to urobene a ako to funguje sa ma nepytajte ani cez SS.
E60 530d SILVER METALLIC, custom audio, video mod with wifi screen casting
Ex: E90 325i, E46 320d, CLK320, A6 2.8i, A4 2.6i, Passat 1.9Tdi 96kw, a vela iných
YAMAHA YZF R6, ATV QUAD
Servis, diagnostika, kódovanie,...ISTA, DIS, INPA, NCS, TOOL32, WinKFP...
Čistenie klimatizácie interiéru ozónom

serb
Auto: BMW 530 XD

Sobota, 13. Októbra 2012, 11:43

no chlapi... ja platim u kooperativy pzp cca 170 a havarijnu cca 550... a bez viazanosti. vychadzalo sa tusim z ceny noveho vozidla 70 000eur (priblizne). tieto ceny mam ale vybavene cez kamarata, ktory pre nich robi kvanta poistiek do roka.. takze ma moznost ponukat aj dobre zlavy.
havarijnu som uz aj vyuzil.. vsetko v poriadku preplatene cez kryci list. samozrejme 5% spoluucast....

Torn@dooo
Auto: BMW 525d E61
Kraj: Zahraničie

Sobota, 13. Októbra 2012, 14:17

ja platim pzp 98€ mesacne, takze na havarijnu ani nemyslim ;)

voMacK
Auto: G31 540i

Sobota, 13. Októbra 2012, 14:31

Torn@dooo napísal:
ja platim pzp 98€ mesacne, takze na havarijnu ani nemyslim ;)

Tak to mas teda uzastnu poistku. V takej sume mam ja havarijnu na F10 Ty vole.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Torn@dooo

Sobota, 13. Októbra 2012, 15:29

voMacK napísal:
Tak to mas teda uzastnu poistku. V takej sume mam ja havarijnu na F10 Ty vole.

A to som este vybavoval aby som taku dostal, inac 190€ mesacne. Takze som spolojny...

voMacK
Auto: G31 540i

Sobota, 13. Októbra 2012, 17:37

zrus to co najskor...strasne s tebou vyjebavaju :(
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Torn@dooo

Sobota, 13. Októbra 2012, 17:59

voMacK napísal:
zrus to co najskor...strasne s tebou vyjebavaju :(

Ale ja zijem v Rakusku a tu je to bohuzial drahe jak svina...

hadrian
Kraj: Bratislavský

Utorok, 23. Októbra 2012, 22:56

Hmm, zaujimave...presnu cenu zatial nemam.

Dakujeme Vám za vyplnenie dotazníka potrebného pre presné stanovenie Vašho vozidla pre výpočet havarijného poistenia. Na zaklade Vasej poziadavky sme pre Vas stanovili cenu – poistnu sumu vozidla (zvyraznena boldom), na zaklade ktorej si mozete uskutocnit porovnanie produktov havarijneho poistenia na www.netfinancie.sk

Pre ojazdene vozidla uz robia niektore poistovne aj poistenie s poistnou sumou vychadzajucou z aktualnej (trhovej) ceny daneho vozidla (uvadzam ju v zatvorke). Avsak porovnanie cien havarijneho poistenia s touto trhovou cenou vozidla neposkytuju poistovne, ktore su v nasej kalkulacke. Porovnanie s takouto poistnou sumou Vam vieme individualne pripravit.

BMW 523i, 140 kW, benzin, 4-dver., model 2007
Cena vozidla: 45 300 EUR (12 800 EUR)

(Netfinancie.sk)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní