... všetko o BMW ...
Asvo41 napísal:
a nad defendlockom si neuvažoval? tiež mechanicke zabezpečenie nad tym rozmyšlam teraz v poslednej dobe + ten dvojcestny alarm to by mohlo zlodeja odradiť ked bude mechanicke zabezpečenie aj alarm
su to hajzlici zlodeji kupiš si auto a ešte kde ake poistky a zabezpečovacie zariadenia za stovky ero a neaky parchant to šlohne za 3minuty![]()
![]()
to by bola dobra cena teda lebo mne čo nukali v čadci a žiline všetko okolo tych 1000+![]()
to by som bral veru
kobe14 napísal:Chalani, ja vám poviem takto lacná poistka podľa mňa nie je poistka, veď uvidíte pri poistnom plnení, aby ste potom neboli prekvapení. Môj názor je allianz, žiadne problémy a aká koľvek malá škoda bola do 7 dní preplatená. Platím cca 870 € ročne. Pri takomto aute nemať na poistku 1000 € ročne radšej by som si ho nekúpil.
Chalani, ja vám poviem takto lacná poistka podľa mňa nie je poistka, veď uvidíte pri poistnom plnení, aby ste potom neboli prekvapení. Môj názor je allianz, žiadne problémy a aká koľvek malá škoda bola do 7 dní preplatená. Platím cca 870 € ročne. Pri takomto aute nemať na poistku 1000 € ročne radšej by som si ho nekúpil.
Torn@dooo napísal:ja platim pzp 98€ mesacne, takze na havarijnu ani nemyslim
voMacK napísal:Tak to mas teda uzastnu poistku. V takej sume mam ja havarijnu na F10 Ty vole.
voMacK napísal:zrus to co najskor...strasne s tebou vyjebavaju