zdravym vas baworaci, mam na vas otazku.chcem kupit bmw a vyhliadol som si toto http://bmw-rad-3.autobazar.eu/320i-e46- ... 49553.html co vy na to? s majitelom som hovoril pofone.a vravel mi ze hodne veci je vymenenych.mne sa zda celkom slusny stav,az na prve sedacky su uz dost vysedene a hlavne spolujazdec vodica.poradte mi ci je to dobry vyber ako tip atd.pred 14 rokmi som uz vlastnil bmw 318í kupe rv.1986-a preto sa mi tie auticka strane lubia.za rady vopred dakujem
alex : M52B20TU je "nazov" motora co je v tej 3jke vyssie.... je to sice R6 (radovy 6valec),ale radsej 320i facelift (s 2,2L) alebo 323i (2,5L)
Môžem yebať tie vaše dymiace diesle s kruťákom jak kamión.. Novšie nie vždy musí znamenať lepšie.. e46 323i ex e91 330xi N52 e92 335xi N54 g31 540ix B58
diki dracik,no presne toto som sa tu uz docital viackrat,urcite mas pravdu no nevies niekoho kdo nake bmw predava?
323i E46 (M52B25TU) jednoznačne a s Sport Sitze v koži, a netlač na pílu, lebo zle dopadneš, ja som 540iA zháňal od marca 2010 a kúpil až v decembri 2010.
To prvé vyzerá veľmi seriózne, to druhé má na môj vkus porobených veľa zásahov, vypovedá to o samotnom majiteľovi, nemám rád zásahy do originálneho vzhľadu.
PS: Najlepšie je na tom, že tie baworáky, ako jediné na svete majú vidlicové šesťvalce
myslis ten strieborný však? lebo mam tam tri linky,aj mne sa zdal prave ten najslusnejsie,no ta farba sa mi moc nepaci ale nevadi ked pojdem pozret odskusat a bude vsetko ok tak si to zoberiem.a keby v buducnosti by som chcel dat namont a j splinovac,da sa to? a co by to stalo,nieviete mi niekdo povedat neaku pribliznu sumu? vdaka za odpovede