... všetko o BMW ...
heroe napísal:Manual zabavnejsi ako SMG???![]()
![]()
Kde zijete pani??? Radsej napiste rovno ze sa bojite servisu a nie sracky o zabavnosti
LEXXX525 napísal:Podaktori tu na BMW klube ste vazne retardovany dementi
AKO MOZTE PRESVIEDCAT CLOVEKA CO MA SMG "Dudecc" ZE JE TO LEPSIE AKO MANUAL????????![]()
KURVA KEDZE MA SMG A DENNE NA TOM JAZDI TAK ASI BUDEM VERIT RACEJ JEMU ZE JE TO KKTINA AKO VAM CO SI !!!MYSLITE!!! ZE JE TO SUPER A VIDELI STE TO MAXIMALNE NA YOUTUBE!!!
Xader napísal:Neviem no, mal som 2x M3 - e36 a potom e46 a na Hungaroringu ma e46 s SMG skarede nechala za sebou, lebo som to neslo tak s tym manualom, tie podradenia cista katastrofa, uz by som to nechcel, ak sa jedna o blaznenie a taktiez v meste v zapchach sa hrat so spojkou a pakou tiez nie je ziadna vyhra, ale pokial sa niekto nudi za volantom a potrebuje sa zamestnat, tak preco nieale nikdy na technickom okruhu nespravi to co automat
ancaaa napísal:..pockaj pockaj vyhovarať sa na prevodovku neviem neviem :-)))))))))))))))))))))))))
heroe napísal:Urcite je na okruhu zabavnejsie hladat radia u paku ked potrebujes drzat oboma rukami volant, priam vrchol zabavy......