Čaute chalani,potrebujem poradiť.Mám e34 520i 24v vanos a na bc mi ukazuje stále -32 alebo -29,5.Chcem to opraviť ale nemám tucha kde nájdem ten snímač.Preluskal som už xy stránok na nete ale nič som nenašiel.Kto už má skúsenosť tak mi prosím poradte.Ďakujem.
Tak som to prekukol a našiel som tam iba taku krabičku,ktoru keď som rozobral,tak tam bolo akoby take gulate čidlo s mriežkoua predtym vložená taká vata,ktorá si rozpadávala v ruke ked som ju vybral.Teraz mi to ukazuje už -28 stupnou a fakt netuším kde by to mohlo byť.Žiadny kolík,či kužel som nenašiel.Ak by to mal niekto odfotené velmi by mi to pomohlo.Moja e34-ka je vyrobená v 94 roku a je to viacmenej už rok 95.Ďakujem všetkým.
v prednom nárazníku vedľa hmlovky (je tam na záslepke dierka) tam musí byť to čidlo, keď je vadné tak to ukazuje okolo -30
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Na šoferovej strane vedľa hmlovky za tým plastovým deklom. Aj v tom dekly je malý odvor ktorý je vytvorený kôly tomu čidlu. Keď zložíš ten dekel tak by si tam mal mať v rohu toto očko.